News

Hier scoor je nu tijdelijke haarverf voor maar €4,50!

Wil je heel erg graag je haar een lekker kleurtje geven voor de zomer, maar vind je het toch spannend omdat het zo permanent is? No worries, want er bestaat gelukkig ook tijdelijke haarverf. Een paar keer wassen en het kleurtje is er alweer uit. Zo kan je meteen zien of roze lokken jou wel staan. Superleuk voor een festival of als je gewoon toe bent aan een nieuwe look. Enne, bij deze winkel scoor je nu tijdelijke haarverf voor maar €4,50 en ze hebben vier verschillende kleuren. 

Je ziet tegenwoordig de gekste haarkleuren voorbijkomen. Paars, roze en perzikkleurig haar is nog steeds helemaal on trend. Ben jij ook wel toe aan een gek kleurtje, maar vind je het eng om voor een permanente opvallende haarkleur te gaan? Begin dan eerst met tijdelijke haarverf, want na een paar wasbeurten is je knalroze haar alweer verdwenen.

tijdelijke haarverf hema

Tijdelijke haarverf HEMA
Wil jij zo'n opvallende haarkleur wel een keer uitproberen deze zomer? Neem dan eens een kijkje bij HEMA, want daar verkopen ze nu tijdelijke haarverf voor maar €4,50! Je kan kiezen uit een paarse, roze, merlot en perzikkleurige haarverf. De tijdelijke haarverf is op basis van een verzorgende conditioner met jojoba olie. Superleuk voor het festivalseizoen en ook nog eens budgetproof.

 

 

 

Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook