News

Lynn over Ex on the Beach: ‘Het wordt nog heftiger’

Kijkers konden hun ogen niet geloven toen ze zondagavond de nieuwste aflevering van Ex On The Beach aan het kijken waren. Daarin was te zien hoe Cynthia een glas urine over zich heen kreeg en hoe de nieuwe ex van Marc-Junior haar entree in de villa maakte. Maar mensen waren vooral verbaasd toen ze zagen dat de hele groep zich tegen Lex keerde. Lynn en Maxim vertellen in een interview met TAGMAG dat het nog veel heftiger gaat worden.

Ex On The Beach: Double Dutch

Zondagavond konden we met ze allen weer genieten van een nieuwe aflevering van Ex On The Beach. Maar kijkers waren nogal in shock over wat er allemaal gebeurde. Zo zagen we dat nieuwkomer Cynthia een glas urine over zich heen kreeg van Ellen, maar ook de ex van Marc-Junior maakte haar entree in de villa. En dit was nog niet eens het ergste, want tijdens de aflevering zagen we dat Jonna het natte matras omwisselde met het matras van Lex. Kijkers vonden het bizar dat de hele groep zich tegen Lex keerde. Zo gooide Giorgina ook nog eens haar drankje over hem heen en viel Jonna hem aan. In een interview met TAGMAG vertellen Lynn en Maxim dat Ex on the Beach nog heftiger zal gaan worden dan dit.

Heftig seizoen

In een livestream met TAGMAG blikken Lynn en Maxim terug op de aflevering van afgelopen zondag. Maxim vond het best spannend om de aflevering terug te zien, omdat hij bang was hoe mensen zouden reageren. “Ik vond het wel spannend. Zeker alle haat die achteraf ook is gekomen. Jonna heeft veel haat gehad, heb ik gehoord.” Over het urine-incident met Ellen wordt bijna niet gesproken door de ruzie tussen Jonna en Lex. “Dat vind ik ook wel goed voor Ellen, want ik ben wel chill met Ellen.” Maar als je dacht de afleveringen nu al heftig waren, kan je volgens Maxim nog heel wat drama gaan verwachten. “Ik vind het wel heftig, maar ik weet wat er gaat komen, dus het gaat echt nog wel het één en ander worden”, aldus Maxim.

Lees ook: 
EOTB-deelnemer krijgt onaangename verrassing bij binnenkomst

Lynn bevestigt ook dat dit seizoen nog wel een stuk heftiger wordt. “Ik vond het wel heftig. Maar ik weet dat het ook nog heftiger gaat worden”, legt ze uit. Later in het gesprek zegt ze zelfs: “Er komt nog zoveel meer aan. Als je het nu al af wilde zetten, dan wens ik je succes.” Wij zijn heel benieuwd wat ons nog meer te wachten staat.

Watch on YouTube

Beeld: Ex On The Beach