News

Hoe gaat het nu met Mike en Evie na Temptation Island?

mike evie verrassende uitspraak

Mike en Evie deden samen mee aan het nieuwe seizoen van Temptation Island, omdat zij antwoorden op hun vragen wilde krijgen. De twee hadden al vrij snel hun antwoorden gevonden en gingen samen weer naar huis. Maar hoe gaat het nu met het koppel?

Mike & Evie

Ben jij een trouwe kijker van Temptation Island, dan waren Mike en Evie geen onbekende voor jou. De twee deden in het eerste seizoen mee, maar dan als singles! Ondanks dat ze beide zonder relatie naar huis zijn gegaan, hebben ze na afloop bij elkaar de liefde gevonden! So cute! En nu konden we Mike en Evie dus zien schitteren in het nieuwe seizoen van Temptation Island.

Zij gingen dit avontuur aan om antwoorden op hun vragen te krijgen. Het was namelijk al snel duidelijk dat Evie heel graag moeder wilde worden en Mike hier heel anders over dacht. Ondanks dat zij hier beide anders over denken, heeft Temptation zeker geholpen. Mike zocht tijdens zijn avontuur uit wat hij echt wilde en of hij zich misschien meer moet openstellen naar Evie. Gelukkig gebeurde dat dus ook en werden ze weer herenigd met elkaar.

Vragen

Het is voor Evie al heel lang duidelijk dat zij graag moeder wil worden. Dit is ook de reden waarom zij samen met Mike meedeed aan Temptation Island. Hij had namelijk geen kinderwens. Tijdens hun deelname werd het voor hem al snel duidelijk dat hij Evie hierdoor kwijt kan raken. Dankzij de singles leerde hij dat het belangrijk is om te praten en het gesprek aan te gaan. De twee kregen hierdoor al snel antwoorden op hun vragen en dus mochten ze Temptation vroegtijdig verlaten.

Lees ook: 
Temptation Island-Iris krijgt speciale verrassing bij laatste kampvuur

Toekomstplannen

Ondanks dat Mike en Evie het programma al vroegtijdig hadden verlaten lieten de twee nog wel even hun huidige relatiestatus weten. Met veel enthousiasme vertellen de twee dat ze nog steeds samen zijn. Ook vertelt Evie dat Mike helemaal over stag is en in de toekomst zeker een kinderwens heeft. Gelukkig hebben ze nog zes jaar de tijd, want Evie wil graag kindjes voor haar dertigste. Het stel deelt ook op Instagram een schattige video, waarin ze bevestigen dat ze nog steeds samen zijn. Wij wensen het koppel heel veel geluk samen.

Beeld: Videoland: Temptation Island: Love or Leave