Beauty

Je haar opsteken als een pro: zo doe je dat

Wanneer je bij de woorden 'haar opsteken' direct aan trouwerijen en andere feestelijke partijen denkt heb je het mis. Je haar opsteken betekent niet dat je hele kunstwerken in je haar maakt en dat je de gouden handen van een professioneel haarstylist moet hebben. Je haar opsteken kan ook jij, met gemak. Er zijn namelijk de makkelijkste, maar o zo mooie opgestoken kapsels die jij zonder moeite in je haar flanst. 

Je haar opsteken: de basis

Meestal zit je haar beter als je het een dag niet gewassen hebt. Door de vetten in je haar is je haar stroever en hierdoor zit je coupe de hele dag beter in model. Wanneer je dus vettiger haar hebt gaat je haar opsteken een stuk gemakkelijker. Als je het lastig vindt om je haar zo min mogelijk te wassen en iedere dag met je favoriete shampoo in de weer gaat, zijn je haren waarschijnlijk iedere dag zijdezacht. Je haar opsteken gaat hierdoor veel moeizamer, omdat alle haren zo zacht zijn dat je coupe al snel in elkaar zakt. Om je haar stroever te maken voor de nodige grip voor je opgestoken kapsel hebben wij hier dé tip:

♥ Als je haar nog nat is gebruik dan een royale hoeveelheid mousse. Föhn je haren daarna droog met een borstel. Je hebt nu grip en volume in je kapsel, waardoor je haar opsteken je beter afgaat. 

Om je inspiratie te geven over wat je mogelijk allemaal met je haar opsteken bereikt, heeft Girlscene wat opgestoken kapsels voor je op een rij gezet. Van lange tot korte kapsels en van sexy nonchalant tot klaar voor een feestje. Zit hier je nieuwe favoriete kapsel tussen?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Deelush Hair - Danielle Sainty (@deelushhair) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door S J I E K K A P P E R S (@sjiek_kappers) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Camilla (@millaflygare) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Salon Ethos (@salon_ethos) op

En om deze prachtige kapsel te maken hebben we de drie mega handige tutorials voor je opgezocht. In de video's is te zien hoe je stap voor stap bij jezelf zo een fantastisch kapsel creëert en dat je haar opsteken echt niet moeilijk is.


Ben je naast je haar opsteken ook nieuwsgierig naar hoe je je haren het allermooist invlecht? Op deze pagina leer je van voor naar achter hoe jij je haren invlecht op de meest creatieve en mooie manieren. Jij hebt nooit meer last van een bad hair day en loopt voortaan iedere dag met een origineel en creatieve coupe de deur uit. 

Bron: styletoday.nl, haarwereld.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved