News

Dit is wanneer Temptation Island 2020 op Videoland staat

Nu de zomer voorbij is en er nog maar weinig realityshows op de buis zijn, vroegen we ons al af wat we dan konden gaan bingwatchen als quilty pleasure lovers. Maar gelukkig is er goed nieuws, binnenkort kunnen we weer namelijk genieten van een nieuw seizoen Temptation Island op Videoland!

Temptation Island 2020 Love or Leave op Videoland

Het kan je haast niet ontgaan zijn: Monica Geuze en Kaj Gorgels zijn net terug uit Italië, waar ze een kersvers seizoen van Temptation Island hebben opgenomen! Op haar Instagram-pagina heeft Monica Geuze vandaag verklapt dat op 26 november het het nieuwe seizoen van Temptation Island op Videoland staat. YES! Dus nog éven geduld tot het nieuwe seizoen weer van start gaat. Het eerste koppel is in ieder geval al uitgelekt. Klik hier als je benieuwd bent wie dat zijn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Temptation Island: Love or Leave

Dit Temptation Island seizoen zal er iets anders uit gaan zien dan je gewend bent. Het draait deze keer niet om de verleiding, maar om échte liefde. De deelnemers gaan er namelijk achter proberen te komen of hun loved one wel de ware is. Er zullen dit jaar geen verleiders rondlopen, maar singles die zelf ook echt op zoek zijn naar liefde. De koppels gaan elkaar de vrijheid geven om uit te zoeken of ze wel echt voor elkaar bestemd zijn. Ze zijn dus eigenlijk single als ze de villa's ingaan. Dit concept komt je misschien bekend voor, het programma gaat lijken op Temptation USA. 

Wie er de ultieme relatietest aan zullen gaan is nog niet helemaal bekend, maar wij hebben wel een klein vermoeden. Hier lees je er alles over.

Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved