Lifestyle

Aanbiedingen week 19: dit zijn de beste koopjes

Ligt het aan ons of ben je als meisje áltijd aan het shoppen? Mascara, jurkjes, maar ook nog een leuke lamp voor in je kamer… Tja, we hebben ook gewoon veel nodig! Helaas hebben we niet altijd veel geld in onze portemonnee om alle winkels leeg te kopen. Gelukkig bestaat er zoiets als korting en aanbiedingen. Wat zijn de aanbiedingen van week #19? Girlscene spitte alle folders door en zet de beste aanbiedingen voor je op een rij.

Beauty aanbiedingen week 19
Deze week zijn de aanbiedingen week 19 een beetje gericht op een van je favoriete mensen op aarde. We hebben het natuurlijk over je allerliefste moeder. Het is tenslotte zondag Moederdag. In de beauty aanbiedingen week 19 vind je daarom onder andere de heerlijkste pakketten en luchtjes waarmee je sowieso een glimlach op haar gezicht tovert.
Kruidvat

Fashion aanbiedingen week 19
Er bestaat geen vrouw die niet gek is van fashion. Met de fashion aabiedingen week 19 scoor jij een leuke zomerse outfit voor je moeder met een paar héle toffe Converse Chuck Taylor sneaker. Hebben!
Scapino

Lidl

Trekpleister

Kik

Kruidvat

Aldi

Lifestyle aanbiedingen week 19
Van hebbedingetjes tot huisdecoratie, de lifestyle aanbiedingen week 19 heeft het allemaal én je wil het allemaal. Van een volledig travel-pakket met tijgerpint, tot fancy koffers en een oplaasbaar lounge-eiland.
Aldi

Lidl

Trekpleister

Xenos

Big Bazar

Kruidvat