Lifestyle

Dit wil je! Gemotoriseerde banden voor in het zwembad

Celine

In de zomer liggen we het liefst de hele dag in het zwembad. En dat wordt nu zelfs nog leuker! Op Amazon kan je nu namelijk gemotoriseerde banden voor in het water kopen. Dat beloofd heel veel waterplezier op te leveren!

Gemotoriseerde waterbanden voor in het zwembad

Tegen wie ga jij deze zomer racen in het zwembad?

Een upgrade

Deze gemotoriseerde banden voor in het zwembad moet je hebben. We kennen allemaal de ‘gewone’ opblaasbare banden wel, maar of je daar veel plezier mee gaat beleven, dat betwijfelen we. Daarom kan een kleine upgrade naar een gemotoriseerde band geen kwaad.

Water race!

Heb je toevallig een zwembad in je achtertuin? Dan zou het niet de vraag moeten zijn of je ze gaat kopen, maar wanneer! Ze maken een dagje aan het zwembad namelijk nog veel leuker. Nu ga je waarschijnlijk alleen naar het zwembad toe om wat verkoeling op te zoeken, maar met deze banden kun je met al je vriendinnen tegen elkaar gaan racen! Veel zomers waterplezier is dus gegarandeerd.

De tekst gaat verder onder de foto

Lees ook
Met een roze limousine het water op? Het kan allemaal!

Waar kan je ze kopen?

Deze banden hebben aan de voorkant een joystick waardoor je jezelf gemakkelijk 360 graden kunt draaien. Ook zit deze band comfortabeler dan de gewone opblaasbare banden, want je zit met je rug tegen een kussen aan. En alsof dat nog niet genoeg was heeft de band ook een bekerhouder. Do we need to say more?   Je kunt de gemotoriseerde banden voor in het zwembad hier bestellen.

Bron: man-manBeeld: tube runner