Lifestyle

Deze tanning pool gaat viral op TikTok en is perfect voor de zomer

tanning pool

Het wordt de aankomende weken aardig warm in Nederland en daarom zijn we allemaal op zoek naar een beetje verkoeling. Maar niet iedereen kan een opblaasbaar zwembad kwijt in zijn of haar tuin. Maar deze tanning pool gaat nu viral op TikTok en is perfect voor de zomer.

TikTok

Tegenwoordig kun je gemakkelijk voor een paar tientjes een opblaasbaar zwembad kopen, maar soms kan je zo een groot ding gewoon niet kwijt of heb je alleen een balkon. Het neemt veel plaats in, je gebruikt veel water en het kan je gras verpesten. Het is vaak ook nog eens zo dat je er maar twee tot drie keer in zit. Maar TikTok heeft hier iets op bedacht. Er gaat namelijk een leuk alternatief rond. Het is een soort luchtbed die je zelf kan vullen met water. Dus ben je dol op de zon en ben je op zoek naar een beetje verkoeling? Dan is deze tanning pool misschien wel iets voor jou!

Lees ook: 
Waterpret in de zomer: Action verkoopt nu Twister Splash

Tanning pool

De tanning pool is te vergelijken met een luchtbed, maar dan een stuk groter en je kunt hem zelf vullen met water. Op TikTok hebben veel mensen het bed al uitgeprobeerd en je kunt er allerlei kanten mee op. Zo kun je je koude drankjes erin zetten, het bed vullen met water en je kan er ook heerlijk in tannen. De tanning pool is onder andere te koop bij Amazon en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Het luchtbed is wel aan de wat prijzige kant, maar het is wel de beste manier om het deze zomer heerlijk koel te hebben. Dus waar wacht je nog op? Bestel ‘m nu!

View post on TikTok

View post on TikTok