News

Sidney draait helemaal door in aflevering 13 van Temptation Island 2019

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering Temptation Island. Als je op VIdeoland kijkt ben je inmiddels bij aflevering 13. Ben je nog maar bij aflevering 12 dan raden we jou aan om niet verder te lezen [spoiler alert!]. In aflevering 13 zien we de kandidaten bij het laatste kampvuur, voordat ze op dreamdate gaan in aflevering 14. Sidney draait in de aflevering van vandaag compleet door en hier lees je waarom.

Spoiler alert
In dit artikel gaat het over aflevering 13 van Temptation Island. Wil je dus nog niet lezen wat er in deze aflevering gebeurt of ben je nog bij aflevering 12? Lees dan niet verder ;-). 

Sidney draait door in aflevering 13
Vandaag is het tijd voor het laatste kampvuur voor de dreamdate. Eigenlijk verlieten alleen Roger en Laura het kampvuur met een goed gevoel. Bij Sidney en Demi ging het daarentegen geval totaal de verkeerde kant op. Sidney kreeg tijdens het kampvuur te zien dat Demi zei dat ze geen zin heeft om Sidney te zien en geen zin heeft in de vlucht terug. Deze opmerking trok Sidney erg slecht. Hij werd zelfs zo boos na het zien van de beelden en flipte.

In het busje gooide hij al zijn frustraties eruit, wat leidde tot iets (lees: veel) too much information. Hij vertelde terwijl de camera's draaiden: ‘’Ik heb de hele (…) zomer gewerkt voor kleding die zij heeft gekocht, voor een fucking tv-programma waar ik niet eens aan mee wou doen.’’ Uh oh, Sidney... Je zorgt voor alleen nog maar meer problemen. Vervolgens rent hij naar zijn kamer en smijt hij dingen op de grond. Als de camera's hem proberen te volgen breekt de hel los en duwt hij de cameraman weg. Roger weet hem uiteindelijk te kalmeren door met hem te gaan boksen om alle woede eruit te slaan.

sidney temptation island aflevering 12

Volgende week, in aflevering 14, gaan de koppels eindelijk op dreamdate. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd wie de kandidaten kiezen voor hun dreamdate en of iedereen het volhoudt...

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved