News

Er komt een Netflix kerstfilm met hottie Michiel Huisman!

Het duurt nog superlang voordat we de kerstboom weer kunnen optuigen, kerstverlichting in het huis kunnen hangen en op de bank kunnen ploffen met warme choco en een heerlijke kerstfilm. Maar we hebben wel alvast heel goed nieuws, want er komt een nieuwe Netflix kerstfilm met hottie Michiel Huisman in de hoofdrol. Waar de film over gaat lees je hieronder! 

Netflix kerstfilm Michiel Huisman
Je bent er waarschijnlijk nog lang niet mee bezig, maar we hebben alvast goed nieuws voor de kerstperiode. Er komt namelijk een nieuwe Netflix kerstfilm en Michiel Huisman heeft de hoofdrol te pakken in de film. De Netflix kerstfilm gaat A Boy Called Christmas heten en de opnames gaan deze maand al van start in Londen, Praag, Lapland en Slowakije. Naast Michiel Huisman zijn ook Jim Broadbent, Toby Jones, Sally Hawkins, Maggie Smith en Kristen Wiig te zien in A Boy Called Christmas. 

netflix kerstfilm michiel
Netlifx kerstfilm A Boy Called Christmas
De Netflix kerstfilm A Boy Called Christmas is gebaseerd op een boek van Matt Haig en gaat over een jongentje dat op zoek gaat naar zijn vader en tijdens zijn zoektocht komt hij terecht in de magische stad Elfhelm. Nou dat klinkt als een echte kerstfilm! We gaan eerst maar even genieten van het zomerse weer, maar stiekem kunnen wij niet wachten op deze nieuwe Netflix kerstfilm. Wanneer de kerstfilm op Netflix te zien is, is nog niet bekend, maar wij gokken dat het ergens in december 2019 zal zijn. De film zal eerst in sommige landen in de bioscoop te zien zijn, maar jammer genoeg niet in Nederland. Wij moeten echt wachten tot hij op Netflix staat. 

Bron: Netflix-Nederland.nl | Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved