Er komt een derde deel van de kerstfilm A Christmas Prince

News door Esther

De kerstboom is nog maar een paar maanden de deur uit en het duurt nog eeuwen voordat we alle kerstdecoratie en kerstfilms erbij kunnen pakken, maar we hebben alvast heel erg goed nieuws voor alle fans van de kerstfilm A Christmas Prince. Er komt namelijk een derde deel van de kerstfilm A Christmas Prince en dat maken ze bekend met een heel leuk berichtje! 

Derde deel A Christmas Prince
De afgelopen twee jaar kwam Netflix met de films A Christmas Prince en A Christmas Prince: The Royal Wedding. Twee heerlijke kerstfilms over prins Richard en journaliste Amber die verliefd werden op elkaar en uiteindelijk in het huwelijksbootje stapten. Maare het verhaal is nog niet gestopt, want hopelijk kunnen we volgende kerst weer genieten van een nieuwe kerstfilm van A Christmas Prince. Enne, dit keer komt er een royal baby. 

Het is nog niet bekend welke kerst we A Christmas Prince: The Royal Baby kunnen verwachten op Netflix. Gelukkig hebben ze nog genoeg maanden de tijd om de kerstfilm te maken, dus we hopen dat we hem volgend kerst kunnen bingen op Netflix. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: iStock