Series & Films

Lees hier alles over Temptation Island VIPS 2019

Het is weer tijd voor heel veel juice! Er komt namelijk een nieuw seizoen Temptation Island VIPS aan en dat betekent weer héél veel drama. Welke bekende koppels doen er dit jaar mee? En welke verleid(st)ers hebben ze gestrikt om de kandidaten het hoofd op hol te brengen? Lees snel verder, want dit weten we tot nu toe over Temptation Island VIPS 2019.

Deze BN'ers gaan Temptation Island VIPS presenteren
Net zoals vorig jaar presenteren Yolanthe Sneijder-Cabau & Kaj Gorgels Temptation Island VIPS 2019.

kaj yolanthe temptation island vips 2019

De koppels
Uiteraard zijn er ook dit jaar weer bekende koppels gestrikt. Benieuwd welke BN'ers de ultieme relatietest dit seizoen aandurven? Lees hier welke koppels meedoen aan Temptation Island VIPS 2019.

We zijn er inmiddels achter dat ten minste één koppel het niet heeft overleefd. Ben je benieuwd welk koppel de ultieme relatietest niet heeft overleefd? Dat lees je hier.

koppels temptation island vips 2019

De verleiders
Benieuwd welke verleiders dit jaar proberen de kandidaten het hoofd op hol te brengen? Klik hier voor een overzicht van alle boys die dit jaar voorbij komen tijdens Temptation Island.

De verleidsters
Benieuwd welke sexy dames het programma heeft weten te strikken om de mannen te versieren? Klik hier voor een overzicht van de knappe verleidsters.

De villa's
De mannen verblijven dit jaar in Villa Ban Suriya en de vrouwen zitten de komende twee weken in Villa Spice. Echt geen straf om hier te zitten... Check hier hoe de villa van de mannen er van binnen uit ziet.
villa temptation island vips 2019

Een nieuw element: de tablet
De presentatoren verklappen dat deelnemers een fotolijstje (in de vorm van een tablet) op hun nachtkastje krijgen, waardoor ze geconfronteerd worden met nóg meer beelden. Uh oh! Nog een tablet of terror...

Wanneer is Temptation Island VIPS 2019 op televisie?
27 juni start het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS op Videoland. Check hier vanaf welke datum jij je agenda moet blokken. Uit bronnen hebben we gehoord dat dit seizoen nog langer duurt dan vorig jaar. Yas! Lees hier hoeveel afleveringen je kunt verwachten. Lees hier hoeveel afleveringen je van Temptation Island VIPS 2019 kunt verwachten.

De eerste beelden
Heftig! Het belooft een heftig seizoen te worden met drama, vreemdgaan en jaloezie... Klik hier voor de eerste beelden.

Wie gaan er vreemd tijdens Temptation Island VIPS 2019?
Benieuwd welke koppels de ultieme relatietest waarschijnlijk niet hebben overleefd? Dat lees je hier. Damina praatte zijn mond voorbij in een radioprogramma en verklapte hierdoor of hij nog samen is met Shirey. Je leest zijn antwoord hier
 

Dit artikel wordt steeds aangevuld.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved