Lifestyle

Seks in de zomer: 7 tips om 'gewoon' te seksen tijdens een hittegolf

Wanneer het zomer is en de zon schijnt hebben we veel meer zin om met iemand een beschuitje te eten. Dat komt onder andere doordat we in de zomer meer serotonine produceren, wat ook wel het geluksstofje is. We voelen ons stukken beter en zelfvertrouwen straalt natuurlijk superveel sex appeal uit. Door de zomer hebben we gewoon zin een lekkere vrijpartij, maar helaas neemt seks in de zomer een hoop ongemakken met zich mee. Lees snel door voor dé tips voor seks in de zomer.

De zomers in Nederland worden heter en heter, en daarbij stijgt ook onze behoefte aan seks. Laat deze hitte nou net een van de grootste ongemakken zijn als je even lekker zin hebt om wild te doen. Bij de kleinste beweging in het dagelijks leven stroomt het zweet al over je lijf, dus je weet al hoe laat het is als je al je kunsten wil showen in de slaapkamer. Alles plakt, je stinkt en soms maken jullie bezweten lichamen de meeste bijzondere geluiden, maar om nu helemaal niet meer te vrijen... Met deze vijf tips heb je nooit meer problemen tijdens seks in de zomer.

via GIPHY

1. Verhuis naar het aanrecht
Heb jij een keuken, bijvoorbeeld een koud aanrecht van marmer? Dan heb jij de perfecte verkoelende seks-spot in je huis. Lig of zit op je aanrecht en je merkt direct minder van de hitte.

2. Binnen te warm? Ga de deur uit!
Wanneer je woning niet gezegend is met een airco of goede ventilatie, is het heel begrijpelijk dat je je daar niet in het zweet wil werken met je lover. Het is buiten superlekker weer, dus waarom zoek je geen lekker beschut plekje op in de buitenlucht? In de schaduw of als de zon zakt. Iets nieuws en spannends proberen is altijd goed voor je relatie, of gewoon leuk met je scharrel.

3. Spring onder de douche
Als je sekst onder de douche, heb je twee vliegen in één klap. Jij en je lover spoelen direct al het zweet van jullie lichamen, waardoor jullie schoner dan ooit zijn na de daad. Smeer elkaar tijdens de douchebeurt in met zeep en speel met de douchekop. Kippenvel gegarandeerd. 

via GIPHY

4. Ice, ice, baby
Misschien wel het makkelijkste én goedkoopste 'seksspeeltje' en je hebt het hoogstwaarschijnlijk al in huis: ijsblokjes. Niets is zo verkoelend als ijs. IJsblokjes zijn fantastisch om je lover mee te teasen. Doe de ijsblokjes in je mond of gewoon in je hand en ga met het ijsblokje over het lichaam van je lover. Met ijsblokjes in huis heb je eigenlijk nooit meer een excuus voor geen seks in de zomer.

5. Duik de kelder in
Oké, dit klinkt misschien een beetje creepy, maar in de kelder is het altijd koel. Ondergronds komt er natuurlijk geen zon, dus daar is het de perfecte temperatuur om helemaal wild te doen met je liefje. Nu hoef je niet bang te zijn voor ongemakkelijke plakkerige seksstandjes
Aardbei met discodip
Bron: esquire.nl, viva.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook