Lifestyle

Waarom vrouwen die bier drinken eigenlijk gewoon heel aantrekkelijk zijn

Je bent op een date met een leuke jongen/meisje en wil eigenlijk heel graag een ijskoud biertje bestellen maar kiest toch maar verstandig voor een witte wijn. Je bent bang dat hij/zij zal afknappen op je biertje. Maar niet getreurd ladies, bier is hartstikke vrouwelijk. Het drinken van bier is steeds populairder en de meeste mannen vinden het gewoon woest aantrekkelijk. Wil je weten waarom? Wij zetten hier de 5 redenen op een rijtje. Dus vanaf nu geen reden meer om dat ijskoude biertje te laten staan. 

1. Eigen mening
Je moet het maar durven: met een glas bier in de kroeg staan terwijl je vriendinnen allemaal een glas wijn in de hand hebben. Dit laat zien dat je voor je eigen mening durft uit te komen en gewoon doet waar jij zin in hebt. Mannen vinden het ontzettend aantrekkelijk dat jij sterk in je schoenen staat en voor je eigen mening durft uit te komen. 

2. Lekker makkelijk
Mannen houden van makkelijk. Willen ze een rondje halen voor de groep? Super chill dat ze nu 8 biertjes mee kunnen nemen in plaats van een witte droge wijn, gin en tonic en een rosé. Gaan jullie op een zonnige dag lekker naar het park? Kan hij je gewoon lekker een blikje toewerpen in plaats van dat hij apart naar de supermarkt moet om een flesje wijn te halen. (En dan nog ook nog een glas en een koeler). 

via GIPHY

3. Scheelt in de portemonnee
Oke, onze echte Nederlander komt even in ons naar boven maar bier drinken scheelt ook heel erg in de kosten. Als hij in de kroeg vraagt of je iets wilt drinken, dan is het natuurlijk wel chill dat hij niet direct meer dan €10,- euro moet neerleggen voor jouw cocktail. Zo kan hij jou makkelijk trakteren op een drankje en dat vindt hij stiekem superleuk.

4. Het kan ook steeds vrouwelijker
Bier hoeft helemaal niet zo mannelijk te zijn. Er zijn tegenwoordig zoveel keuzes in speciaalbiertjes of fruitbier. Er bestaat nu zelfs unicorn bier met glitters, die wil je echt proberen. Die speciaalbiertjes worden heel mooi geserveerd in een slank glas. Mannen vinden het hartstikke aantrekkelijk als jij daar zit met je IPA biertje op het terras, genietend van de zon. En wist je dat in bier minder suikers zitten dan sommige frisdranken? In een blikje cola zitten 7 theelepels suiker en in een biertje 2/3 theelepels suikers. Dus nog meer redenen om gewoon lekker voor dat koude biertje te kiezen. 

5. We worden er knapper van
Niet alleen mannen vinden bier aantrekkelijk bij een vrouw, je wordt er ook echt knapper van. Wist je dat bier goed is voor je haar? Bier bevat mineralen en vitaminen die goed voor de verzorging van je haar zijn. Een 'bierspoeling' geeft je haar meer volume. Daarnaast bevat bier ook het stofje fyto-oestrogeen. Fyto-oestrogeen is het hormoon voor haargroei, vrouwelijke rondingen en grotere borsten. Wil je dus dikkere billen in je bikini? Goed excuus om zaterdagavond lekker de kroeg in te duiken.

Bron: biernet.nl, telegraaf.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook