Beauty

14 tips om binnen één seconde dikker haar te krijgen

Steeds meer meiden hebben last van dunner haar. Dit is helemaal niets om je voor te schamen, maar het kan wel lastig zijn. Jij wil namelijk ook weleens zo'n dikke Tumblr-achtige vlecht... Het is helemaal niet nodig om honderden euro's aan producten te besteden die beloven je haar dikker te maken. Wij hebben namelijk een aantal tips gevonden die je haar dikker maken in een paar seconden! 

Ben jij jouw dunne, futloze haar ook zo zat? Wij delen veertien tips die jouw haren binnen een paar seconden een volumeboost geven. We hebben ze zelf getest en ze werken écht! 

#1 Gebruik mousse om je haren extra volume te geven. Let wel even op dat je niet te veel gebruikt. Volgens haarstylisten is het formaat van een ei groot genoeg. Werk met nat haar als je mousse gaat gebruiken en werk naar de punten toe. Föhn het hierna goed droog om te zorgen dat de mousse opgenomen wordt.

#2 Gebruik tijdens het föhnen je vingers in plaats van een borstel. Dit geeft je haren meer body en volume omdat het op deze manier het meeste water verwijdert. Daarnaast til je met je vingers de haren op zodat de lucht zich makkelijk verspreidt. Föhn altijd van de kruin naar beneden om zo min mogelijk pluis te creëren.

#3 Draag jij elke dag jouw scheiding naar rechts? Draag 'm dan een keer naar links. Dit geeft direct meer volume, zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. Je haar raakt namelijk gewend aan een de manier van dragen. Door het een keer anders te dragen worden de haren ‘wakker’. Liever toch gewoon je scheiding houden zoals ‘ie is? Draag het dan anders terwijl je je klaarmaakt en je je make-up doet. Spray wanneer je klaar ben nog even wat haarspray en gooi de scheiding daarna weer terug zoals je het altijd draagt.


#4 We vinden het heel normaal om eerst shampoo te gebruiken en daarna pas conditioner. Maar het is veel logischer om het andersom te doen, dus eerst conditioner en dan shampoo. Conditioner maakt de haren namelijk zacht, maar kan ervoor zorgen dat het inzakt en volume verliest. Probeer morgen onder de douche om het eens anders om te doen, je zal zien dat het werkt.

#5 Lijkt jouw paardenstaart ook meer op een stuk touw dan een staart? Dan moét je deze tips proberen. Maak een normale paardenstaart en splits hierna de staart in tweeën. Zet nu een clipje in het midden van de paardenstaart om je haar optisch voller te laten lijken. Geen clipje bij de hand? Gebruik dan je elastiekje. Maak een normale paardenstaart. Bij de laatste keer dat je het haar door het elastiek haalt, haal je slechts de helft erdoor. Dit creëert hetzelfde effect als het clipje.

#6 Heb je meer tijd? Toupeer dan eens delen van je haar voor extra volume. Zet het bovenste deel van je haren vast en pak telkens een pluk van de overgebleven haren. Toupeer deze met een kam en spray hierna haarspray in de pluk. Klaar? Maak dan de bovenste haren los en laat ze over het getoupeerde haar vallen. 

#7 Krullen creëren zonder hitte? Draai je haar in kleine knotjes voordat je gaat slapen. De volgende dag word je wakker met een mooie slag in je haar dat zorgt voor extra volume.


#8 Gebruik droogshampoo, zelfs als je net je haren gewassen hebt. Droogshampoo werkt perfect om je wasbeurt nog even uit te stellen, maar geeft je haar ook een instant volumeboost. Daarnaast wordt het ook wat stugger zodat je er beter mee kunt werken.

#9 Als je je haren natuurlijk laat opdrogen mis je vaak volume. Gebruik voortaan een zonnebril om volume te creëren. Zet de zonnebril op je hoofd als een haarband terwijl je haar droogt. Deze truc geeft je volume zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. We like!


#10 Föhn je haar eens op de kop. Goed voor de bloedsomloop én voor je haren. Laat de haren even afkoelen voordat je weer rechtop staat en boom: volume.

#11 Maak niet één paardenstaart, maar kies ervoor om er twee te maken en deze later samen te voegen. Op deze manier is je paardenstaart voller en kun je het makkelijker in model brengen.

#12 Last van kalere plekken rondom de hoofdhuid? Gebruik dan oogschaduw om het ‘in te kleuren’. Dit geeft de illusie van een vollere bos haren.

#13 Trek je vlecht altijd even uit elkaar. Op deze manier lijkt je vlecht veel voller en groter. Dit werkt trouwens ook voor een paardenstaart. Trek altijd de haren wat naar voren zodat het minder strak zit en voller lijkt.

#14 Geen tijd om je haar te föhnen, maar wil je wel volume? Gebruik dan een volumespray als je haar droog is. Dit geeft direct een sexy look vol volume.

Lees ook:

Bron, bron 

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook