News

Escalatie: Temptation Island's Laura kan niet meer veilig over straat

Als je Temptation Island kijkt dan ken je ongetwijfeld deelneemster Laura die samen met haar vriend Roger de ultieme relatietest aanging. Of het stel de test heeft overleefd is nog onduidelijk, maar kijkers hebben duidelijk een mening over het stel. Met name Laura krijgen de laatste tijd veel haat over haar heen, omdat ze zogenaamd Temptation Island zou 'verpesten. Het is inmiddels volledig geëscaleerd en ze kan niet eens meer veilig over straat. 

Dat het huidige seizoen Temptation Island anders is dan onze verwachtingen (lees: er gebeurt niks) is duidelijk, maar blijkbaar vinden fans dat dit de schuld is van Laura die samen met haar vriend Roger meedeed aan het programma. Ze wordt een 'cockblokker' genoemd door de verleiders en staat alle afleveringen gapend in de villa, tenminste zo wordt het geschetst op televisie. Kortom: ze 'verpest' Temptation Island voor de kijkers. 

temptation island laura roger

Roger neemt het voor Laura op
Op social media krijgt ze alleen maar kritiek en inmiddels is de situatie offline ook geëscaleerd. Ze kan niet eens meer veilig over straat. Haar liefje Roger is er helemaal klaar mee en neemt het voor haar op. Hij zet het volgende op Instagram:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved