Last minute tips voor goedkope Moederdag cadeaus 2019

Lifestyle door Sylvana

Ohnee! Het is morgen al Moederdag, de dag om te laten zien hoe lief jij je moeder vindt. Maar je hebt nog steeds geen cadeautje kunnen vinden. Je wil natuurlijk niet met lege handen aankomen bij je lieve moedertje. Heb je vandaag geen tijd meer om een cadeautje te scoren? Niet getreurd, wij hebben hier 9 goedkope Moederdag (cadeau) tips om je moeder toch nog in het zonnetje te zetten. Love you mama!

#1. Uitgebreid ontbijtje op bed
Wat is er nu lekkerder dan wakker worden en dat je ontbijtje al naar je toe wordt gebracht. Dit is het minste wat je kan doen op deze speciale dag voor je mama. De supermarkten zijn gelukkig gewoon open, dus hup pak je fiets en scoor het favoriete ontbijtje van je moeder. Pak lekker uit met pannenkoeken, eieren, croissantjes, aardbeien en een lekkere smoothie

#2. Bos bloemen
Heb je weinig tijd om een cadeau te scoren? Met een bos bloemen zit je altijd goed. Haal je moeders favoriete bloemen in huis en ze zal hier gegarandeerd heel blij mee zijn. Bloemen kan je kopen bij de dichtstbijzijnde bloemist of gewoon bij de supermarkt. Stel een mooi boeket samen en als je toch in de supermarkt bent, koop er ook gelijk lekkere chocolade bij. Hier maak je iedere vrouw toch gelukkig mee?

#3. Lief gedicht
Heb je niet zoveel geld op dit moment? Schrijf een lief gedicht voor je moeder. Je kan bijvoorbeeld 50 dingen opschrijven wat je zo leuk vindt aan je moeder of juist jullie mooiste herinneringen samen op papier zetten. Herinneringen en momenten samen zijn veel meer waard dan dure cadeaus en dat vindt je moeder ook. 

#4. Liefde gaat door de maag
Houden jij en je mama net zoveel van lekker eten als de Girlscene redactie? Ga dan een lekker 3 gangendiner koken voor je moeder. Ga samen met je vader naar de supermarkt en haal alles in huis voor bijvoorbeeld een Italiaans diner. Normaal staat je moeder zich altijd uit te sloven in de keuken maar nu is het jullie beurt om een heerlijk diner op tafel te zetten. Bon Appétit. 

#5. Eigen gemaakte cadeaubon
Eigen gemaakt cadeaubonnen: goedkope Moederdag cadeaus maar wel hartstikke leuk om te geven (en krijgen). Knutsel zelf een cadeaubon in elkaar of zelfs meerdere tegoedbonnen.  Bijvoorbeeld een tegoedbon om een keer de boodschappen te doen, een bon voor de afwas, een keer de was opvouwen en een bon om de auto schoon te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en dan heb je zo een heel pakketje van leuke tegoedbonnen waar je je moeder heel blij mee kan maken. Ook een leuk idee om een cadeaubon te geven voor bijvoorbeeld een dagje weg samen. Lekker een dagje ertussen uit en relaxen in de spa, maak er gelijk een moeder-dochterdagje van, mega gezellig!

#6. Draai de rollen om
Onder super goedkope Moederdag cadeaus is dit ook een heel goed idee. Vandaag is de dag om je moeder echt even in het zonnetje te zetten. Draai daarom vandaag eens de rollen om. Je moeder doet eigenlijk zoveel voor je dat je er soms niet eens bij stilstaat. Ze kookt, doet de boodschappen, maakt je kamer schoon en doet de was en ga zo maar door. Vandaag zijn het jouw taken. Laat je moeder lekker in haar luie stoel zitten en relaxen, vandaag is het jouw taak om alle klusjes in het huishouden te doen. Je komt erachter hoeveel werk het eigenlijk is en dankbaar zijn dat je moeder altijd voor je zorgt.

#7. Strandwandeling
Zin om er lekker op uit te gaan met je moeder? Ga naar het strand. Maak een mooie wandeling en drink daarna een lekkere bak koffie met haar favoriete taartje. Er gaat niks boven quality time met je mams. Lekker uitwaaien en vooral heel veel kletsen. 

#8. Picknicken
Gun je moeder een uitslaapzondag en neem haar later op de dag mee de deur uit. Terwijl zij nog lekker in bed ligt, maak jij de picknick alvast klaar. Haal lekkere hapjes, een flesje wijn en de gezelligheid kan beginnen. 

#9. Wees lief
En een van de belangrijkste en tevens ook het goedkoopste Moederdag cadeau: wees lief voor je moeder. Het maakt niet uit wat je vandaag gaat doen met je moeder of welke cadeautjes je hebt gekocht, het belangrijkste is dat je vooral heel lief voor haar bent vandaag. Want je moeder blijft toch altijd je luisterend oor, helpende hand, redder in nood en de beste knuffelgever. Happy Mother's Day​!

Beeld: iStock