News

SnapKing doet boekje open over einde relatie met Famke Louise

We weten allemaal dat Famke Louise al lang over haar ex SnapKing heen is en op dit moment hotel de botel verliefd is op Ronnie Flex. Toch vond haar ex Tim van Teunenbroek, beter bekend als SnapKing of DieTim, het nodig om nog een boekje open te doen over het einde van de relatie met Famke Louise.

SnapKing en Famke Louise zijn inmiddels al een tijd uit elkaar en we weten allemaal dat dit niet op een hele leuke manier is gegaan. SnapKing biechte namelijk op dat hij tijdens de relatie is vreemdgegaan, dus Famke is beter af met haar nieuwe liefje Ronnie Flex. Toch vond Tim, a.k.a. SnapKing, het nodig om nog een boekje open te doen over het einde van de relatie met Famke in een video op het YouTubekanaal van ex-voetballer Andy van der Meijde. Zo vertelde hij: "Ik mocht soms niet aanwezig zijn bij videoclips, omdat ze me niet echt mochten" ... "En de mensen die eraan meewerkten, die mochten mij ook niet echt. Op een gegeven moment voelde ik me gewoon buitengesloten." Hij  heeft het op dat moment over de mannen van het toenmalige management van Famke: Bizzey en JayJay.

famke louise snapking

Maar dat was nog niet alles, hij ging nog even door. "Je hebt alles samen gedaan en op een gegeven moment word je gewoon weggetrapt, of zo" gaat Tim door. Hij geeft min of meer het (oude) management van Famke de schuld voor de gevolgen van de relatie: "Kijk, ze is een meisje van negentien en als er gewoon wordt gezegd: 'Dit moet je wel doen en dat moet je wel doen, want dat is goed voor je toekomst. En je wil later een huis en in een Range Rover rijden, je wil een villa kopen, dan moet je niet in aanraking komen met Tim.'' Bekijk hieronder een fragment uit de video en scroll door voor de volledige video.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tim Van Teunenbroek (@dietim_) op

De hele video:

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved