News

Famke Louise en SnapKing zijn uit elkaar en dit is de reden

Nooo, hou je vast want hét YouTube-koppel is uit elkaar. YouTuber Famke Louise liet gisteren via haar YouTube-kanaal weten dat zij en haar (ex)-vriend Tim a.k.a. Snapking uit elkaar zijn. In een video van ongeveer drie minuten kondigde Famke Louise de break up aan en vertelde waarom de relatie tussen de twee YouTubers is verbroken. Lees hier waarom.

Famke Louise en SnapKing uit elkaar
Gisteren plaatste Famke Louise een nieuwe video op haar YouTube-kanaal waarin ze vertelde dat het uit is tussen haar en haar vriend Tim, beter bekend als SnapKing. In de video legt ze uit dat ze niet meer gelukkig bij hem was en de twee na een relatie van drie jaar niet meer verliefd op elkaar waren. ‘Ik deed altijd mijn ding en hij deed altijd zijn ding. En op een gegeven moment ben je dan niet meer verliefd op elkaar’ oftewel ze zijn uit elkaar gegroeid. 

Watch on YouTube

Lekker in haar vel
Gelukkig liet Famke Louise ook gelijk aan haar fans weten dat het ondanks de break up goed met haar gaat en ze lekker in haar vel zit. ‘Ik doe leuke dingen en doe dingen die ik nooit deed en wel zou moeten doen’ en daarnaast kondigde ze aan dat ze weer begint met vloggen én er nieuwe muziek aan komt. Yay!

Beeld: Bruno Press

Must reads 👀