News

Dit is het bewijs dat dit Temptation Island-koppel nog samen is

Tot nu toe zijn er nog niet veel spannende dingen gebeurd in de afleveringen van Temptation Island 2019, maar we hebben nog genoeg afleveringen om te kijken. Aanstaande donderdag is alweer aflevering zes van Temptation Island te zien op RTL5 (aflevering zeven op Videoland) en wie weet gaat er dan iets spraakmakends gebeuren. Temptation Island-fans lijken er wel van overtuigd dat er in ieder geval één koppel samenblijft na het tv-programma, want deze lovebirds zijn samen gespot op straat. 

Temptation Island koppel
De Temptation Island-deelnemers zijn tot nu toe nog niet echt in de fout gegaan, maar hoe het bij één Temptation Island koppel gaat eindigen lijkt door deze beelden wel duidelijk. Team Tempa heeft namelijk een video geplaatst op Instagram van Sidney en Demi samen. De twee werden bij een tankstation gespot en iedereen is ervan overtuigd dat ze nog steeds samen zijn. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@teamtempa) op

Het kan natuurlijk heel goed kloppen, want ze zijn allebei nog niet de fout in gegaan. Wel zien we Sidney in de voorstukjes heel erg boos worden en lijkt Demi ook niet altijd even zeker te zijn over haar relatie... Maar inmiddels kennen we Temptation Island en dit kan natuurlijk ook zo zijn gemonteerd. 

Temptation Island 2019 afleveringen
Aanstaande donderdag is de zesde aflevering van Temptation Island te zien op RTL5 om 20:30 uur. Heb je een Videoland-account, dan kan je aflevering zeven donderdag al zien. Ook kan je Temptation Island gratis vooruitkijken. Benieuwd hoe? Check dan donderdag Girlscene.nl voor de (gratis) link. 

Bron: Team Tempa | Beeld: Temptation Island

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved