News

Temptation Island verleider Ricardo is eerder gestopt met Temptation Island

Temptation Island 2019 is in volle gang en morgen is op televisie alweer aflevering vijf van Temptation Island te zien (aflevering 6 op Videoland). Ook al is het de verleiders en verleidsters nog niet echt gelukt om de koppels te verleiden, de koppels krijgen het wel steeds moeilijker na het eerste kampvuur. Alleen moeten de mannelijke verleiders het met één minder doen, want Temptation Island verleider Ricardo is eerder gestopt met Temptation Island en dit is de reden. 

Temptation Island verleider Ricardo
In Temptation Island is het natuurlijk de bedoeling dat de verleiders en verleidsters het heel erg moeilijk maken voor de koppels, alleen moeten de mannen het met één verleider minder doen. Volgens de Facebookgroep Team Tempa is Temptation Island verleider Ricardo eerder gestopt met het televisieprogramma. Ricardo had er alleen wel een goede reden voor, want zijn broertje kreeg een ongeluk en toen is Ricardo direct teruggegaan naar Nederland. Bij het Facebook-bericht van Team Tempa staat: "Volgens insiders van @ricardovisscher zien wij Ricardo binnenkort helaas niet meer terug op het eiland. Zijn broertje Stefano heeft een ongeluk gehad en toen is Ricardo direct terug gevlogen naar Nederland."

Nieuwe verleider Temptation Island?
Het is niet duidelijk vanaf welke Temptation Island aflevering Ricardo niet meer te zien is en of er een nieuwe verleider voor hem in de plek komt. Misschien wel Jonah van Utrecht. We lieten eerder al weten dat deze boy uit Noordwijk al flink had opgeschept over zijn deelname aan het programma. Wij zijn heel erg benieuwd! 

Temptation Island 2019
Iedere donderdagavond om 20:30 uur is er een nieuwe Temptation Island aflevering te zien. Wil je Temptation Island 2019 vooruitkijken? Dat kan natuurlijk betaald via Videoland, maar wij vinden ook altijd de nieuwe afleveringen voor jou gratis(!) online. Houd Girlscene dus goed in de gaten voor nieuwe afleveringen.

Bron: Facebook Team Tempa | Beeld: Temptation Island

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved