News

Famke Louise op de cover met okselhaar

Famke Louise schrijft haar eigen nummers, treedt op en doet tussendoor ook nog even een covershoot voor LINDA.meiden. En dat is niet zomaar een shoot zoals je leest, want speciaal voor het nummer 'meiden aan de macht' staat Famke inclusief okselhaar op de cover van het tijdschrift. You go girl!

Famke Louise met okselhaar
Als je vandaag langs het tijdschriftenvak van de supermarkt loopt, neem dan even een kijkje. De nieuwe LINDA.meiden ligt namelijk in de schappen en heeft deze maand een bijzondere cover. Famke Louise is te zien op de voorkant van het maart-issue met een flinke bos okselhaar. Dit heeft alles te maken met het thema van deze maand: 'meiden aan de macht'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door LINDA.meiden (@linda_meiden) op

Is het okselhaar echt?
Toch zijn de meningen verdeeld over het feit of Famke Louise op de cover van het feministische nummer van LINDA.meiden shinet. Hoewel Ronnie Flex in onderstaande video vertelt dat Famke Louise echt haar okselhaar heeft laten groeien, hebben mensen hier twijfels bij. Zo zegt Nikki Plessen in RTL Boulevard ''Zij heeft dit speciaal voor de cover een beetje laten groeien en er is ook iets bijgeplakt vervolgens voor het idee''. Zij is dan ook van suggereert dat ze wellicht iemand anders op de cover hadden kunnen zetten voor dit thema. ''Als je dan met okselhaar daar gaat staan, dan moet dat gewoon iets zijn wat je in het dagelijkse leven ook hebt''. Bekijk hieronder de video.

 

Ook in deze video is er weinig okselhaar te zien tijdens de shoot...

Bron: LINDA.meiden, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved