News

Verklapt Jaimy in deze video dat hij seks had op Temptation Island?

Wie Temptation Island 2019 op de voet volgt weet dat verleider Jaimy zijn uiterste best doet om Milou voor zich te winnen. Tot op heden is het hem nog niet gelukt om bij Milou in het bed te duiken, maar wie weet wat er nog gaat komen... Zeker nu Jaimy twee wel héle verdachte uitspraken heeft gedaan, waaruit wij kunnen opmaken dat hij seks heeft gehad op het eiland.

Vanochtend vertelden wij jullie al dat Jaimy opbiechtte dat hij door Heikki met de dood werd bedreigd, maar er is meer juice. Het lijkt er namelijk op dat Jaimy zijn mond voorbij heeft gepraat en daarmee verklapt dat hij seks heeft gehad tijdens Temptation Island en wel in twee verschillende interviews.

jaimy temptation island

Bewijs 1: In een interview tijdens Goedele on Top werd hem de vraag gesteld of de vrijgezellen nou echt betaald werden om iemand te verleiden. Zijn antwoord? ''Dat is onzin, dan had ik ze alle vier geneukt.'' Aha! Jaimy zegt dus dat hij niet met ‘alle vier’ seks heeft gehad.

Bewijs 2: In deze video werd Jaimy de vraag gesteld: ''Was het je doel om seks te hebben op tv?'' waarop hij stellig antwoordde: ''Nee'', vervolgens zegt hij er snel achteraan: ''Of ik het gedaan heb is ook zeker de vraag''. Well... Versprak de verleider hier zich nou even?

Of het ook écht is gebeurd dat weten alleen Milou en Jaimy en moeten we nog even met geduld wachten tot nieuwe afleveringen van Temptation Island 2019.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved