News

'Ex On The Beach' Brody en Temptation Island's Chloë zijn een setje'

Laatst vertelden wij jullie al dat het broertje van Temptation Island's Brody een relatie had met Ex On The Beach-kandidaat Viktor, maar het lijkt erop dat bad boy Brody himself nu ook eindelijk gelukkig in de liefde is. Hij is namelijk samen met Temptation Island-verleidster Chloë gespot en en ze doen geen moeite om dit te verbergen.

Hoewel het seizoen Temptation Island met verleidster Chloë al een flinke tijd geleden is, is de verleidster de afgelopen maanden toch vaak in het nieuws. Vorige week kwam ze namelijk slecht in het daglicht bij het programma BOOS, waaruit bleek dat ze modellen niet had betaald die model hadden gestaan voor haar kledinglijn. Blijkbaar heeft ze het op dit moment drukker met andere dingen, waaronder het samen zijn met oud Ex On The Beach-kandidaat Brody. De twee zijn namelijk samen in een auto gespot in Amsterdam en ze doen blijkbaar geen moeite om dit geheim te houden.

De twee plaatsten namelijk beide een foto op Instagram Stories waarop ze in een auto zitten en laat dit nou net heel toevallig dezelfde auto zijn. Het is duidelijk dat Chloē naast Brody in de auto zit, maar wat ze gingen doen is niet bekend. Wie weet brengt roddelqueen Michella Kox ons binnenkort meer nieuws.

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved