News

Temptation Island 2019 aflevering 4: Dit gebeurt er tijdens het eerste kampvuur

Het is weer onze favoriete dag van de week en nee het is geen vrijdag. Het is vandaag donderdag en dat betekent dat er weer een nieuwe aflevering van Temptation Island 2019. Yay! Dat wordt weer spanning jaloezie en heel veel juice. Wij praten je vandaag bij over Temptation Island aflevering 4.

Vandaag is het alweer tijd voor Temptation Island 2019 aflevering 4. Joehoe! Heb je aflevering 3 nog niet bekeken? Bekijk deze dan hier. Wij praten je vandaag namelijk bij over aflevering 4.

De afgelopen afleveringen gebeurde er eigenlijk nog vrij weinig en gedroegen de koppels zich voorbeeldig. Ook deze aflevering begonnen we halverwege stiekem een beetje te gapen... Niet heel gek, dat ze na 23 minuten al overgingen op het kampvuur en hier de rest van de aflevering mee volmaakten. Maar hey, je weet dat het er soms op de kampvuurbeelden héél anders uit kan zien.

Laura en Roger
Laura en Roger hebben na het eerste kampvuur eigenlijk nog niks te vrezen, want ze ontwijken letterlijk elke vorm van verleiding en zijn zich erg bewust van de camera's. Maar come on, je mag toch ook wel een béétje genieten van het feit dat je in een luxe villa zit op een prachtige locatie?

Rodanya en Morgan
Ook Rodanya en Morgan hoeven zich nog geen zorgen te maken. Het is duidelijk te zien dat ook Morgan zich totaal niet op zijn gemak voelt in de villa. Maar of dit dan ook echt een goed beeld is?

Demi en Sidney
Uiteraard wordt de spanning opgebouwd tijdens het kampvuur en is het eindelijk tijd voor wat juice. Want oh, zowel Sidney als Demi flippen helemaal de pan uit terwijl er eigenlijk helemaal niets gebeurd is. Demi is er heilig van overtuigd dat Sidney vreemdgaat als ze de beelden ziet waarop Sidney met een verleidster meegaat om een drankje te halen, want dat mag blijkbaar tegenwoordig ook niet meer... ''Sidney gaat sowieso wat met die chick doen''. Betekent dit dat de eerste relatie al klaar is?

Milou en Heikki
Heikki wil dat Milou stopt met hem controleren, máár dan moet hij zich de komende twee weken wel eerst bewijzen. Op dit moment heeft hij dit namelijk nog niet gedaan, zeker als hij oude bekende en verleidster Kimberly ook nog eens op zijn kamer laat. Kimberly is woest, maar laat zich wel optillen in het zwembad door een verleider. Kan dit dan wel door de beugel? Als dat maar goed gaat...

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved