News

Temptation Island verleidster Kimberly over Heikki: 'Er waren wel heel even vlinders'

Zoals jullie allemaal in de eerste afleveringen van Temptation Island al hebben gezien was de ontmoeting tussen de koppels en de verleid(st)ers extra spannend. Er zaten namelijk nogal wat bekende gezichten voor de mannen tussen de verleidsters... Zo kende Heikki Kimberly al van vroeger en daar doet Kimberly nu een boekje over open.

Tijdens de eerste aflevering van Temptation Island 2019 werd er gelijk gezorgd voor spanning tussen de koppels. Tijdens de voorstelrondes van de verleidsters werden de vrouwelijke kandidaten namelijk geblinddoekt. Dit zorgde bij een paar meiden voor nogal wat stress. Zeker bij Milou, toen ze hoorde dat haar vriend Heikki één van de verleidsters, Kimberly, al kende.

kimberly temptation island

Hoewel Heikki later aan zijn vriendin Milou vertelde dat hij nóóit gevoelens heeft gehad voor Kimberly, vertelt de verleidster dat zij vroeger wel degelijks vlinders in haar buik kreeg van Heikki. In de Belgische krant Het Laatste Nieuws vertelt Kimberly dat de twee elkaar kennen via de motorcross. “Ik ga niet zeggen dat ik gevoelens voor hem had, maar er waren wel heel even vlinders". Op dat moment heeft ze er niets mee gedaan en het laten overwaaien.

heikiki milou temptation island

Milou schrok wel even toen ze hoorde dat Kimberly één van de verleidsters bleek. “Toen Kimberly naar voren kwam, gingen bij mij direct alle alarmbellen af”, vertelt Milou aan dezelfde krant. “Toen ze daar zo stond, dacht ik: is er misschien toch ooit meer geweest, dat ik niet weet?” Of het de verleidster nu lukt om Heikki alsnog aan de haak te slaan? Dat is nog even afwachten... Wij zitten donderdag weer klaar voor een nieuwe aflevering Temptation Island 2019.

Temptation Island 2019 wordt elke donderdag uitgezonden om 20:30 uur op RTL5.

Bron: HLN

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved