News

Temptation Island 2019 krijgt er zeer waarschijnlijk nog 4 verleiders bij

Vorige week was het dan eindelijk zover, de bekendmaking van de verleiders en de koppels van Temptation Island 2019. Het belooft weer een seizoen vol jaloezie en héél veel drama te worden en wij kunnen niet wachten tot het 14 februari is. Hoewel er nu acht verleiders meedoen aan het programma, gaat de roddel dat er nóg meer verleiders de villa betreden.

Dacht je 14 februari goed voorbereid de eerste en tweede (en voor de Videoland-kijkers de derde) aflevering van Temptation Island te bekijken dan kom je misschien nog wel voor een verrassing te staan. Er bestaat namelijk een grote kans dat er naast de acht verleiders die al bekend zijn, nog meer verleiders bij komen.

Lees ook: Dit zijn ze: de verleidsters van Temptation Island 2019

Zoals jullie allemaal ongetwijfeld nog niet vergeten zijn stond vorig jaar Alex ineens op het balkon bij Niels en zei: "Ik ga weer vieze dingen doen met je meisje, vriend" én kwam Zwanetta onaangekondigd de villa onveilig maken. Uiteraard gaan daarom ook dit jaar de geruchten dat er extra verleiders worden ingezet om het de kandidaten zo moeilijk mogelijk te maken in de villa en er worden zelfs al namen genoemd. Wij hebben de namen van de twee boys. Als het voor de vrouwen moeilijker wordt gemaakt, dan wordt het ongetwijfeld voor de heren ook geen pretje. Maar welke extra dames de villa gaan betreden daar is nog weinig over bekend...

Jonah van Utrecht
Over Jonah gingen al eerder de geruchten dat hij zou meedoen aan het programma, want hij is met bijna alle verleiders vrienden op Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jonah van Utrecht (@jonahvu) op

Denzel Tyrone
Ook over Denzel werd al vaker gezegd dat hij mee zou doen aan het nieuwe seizoen, maar ook hij stond niet in het lijstje verleiders... Wel heeft hij ook een boel gemeenschappelijke vrienden met andere verleiders.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Denzel Tyrone💯 (@denzel_tyrone) op

Bron: RTL Boulevard

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved