News

Deze verleidster van Temptation Island 2019 zou eerst meedoen als koppel

Nog eventjes geduld en dan kunnen we weer genieten van alle drama in Temptation Island 2019. Gisteren werden alle verleidsters van Temptation Island bekend gemaakt. Ook de 21-jarige Kimberly zit er dit jaar bij om alle mannen te verleiden, maar het was eerst niet de bedoeling dat de Vlaamse girl mee zou doen als verleidster. Samen met haar ex-boyfriend zou ze namelijk meedoen als koppel, maar dat verliep allemaal iets anders.

Temptation Island 2019
14 februari is het zo ver: dan begint Temptation Island 2019. Vier koppels gaan dé relatietest aan in het programma en kijken ze of ze de verleiding aan kunnen. Gisteren werden al de verleidsters van Temptation Island 2019 bekend gemaakt, maar één van de meiden zou eerst misschien tussen de vier koppels zitten. Vrijgezel Kimberly had zich namelijk eerst met haar toenmalige vriend opgegeven voor het programma. Alleen zoals je het hier al leest: toenmalige vriend... 

Lees ook: Dit zijn ze: de verleidsters van Temptation Island 2019

Verleidster Kimberly
Kimberly en haar ex wilden al heel erg lang meedoen aan Temptation Island. Het leek ze wel een goed idee om op die manier hun relatie te testen. En zodoende gaven ze zich op als koppel voor het programma. Alleen vanaf dat moment ging het steeds slechter met hun relatie en begon Kimberly ook heel erg te twijfelen toen ze werd gebeld door de programmamakers. "Als je al in een wankelende relatie zit, moet je er niet aan beginnen. De kans was groot dat we ons belachelijk zouden maken en daar had ik geen zin in," vertelt de 21-jarige verleidster in een interview. 

Ook gingen er al geruchten dat de ex van Kimberly niet trouw was en werd haar ex-lover steeds afstandelijker toen ze besloten om samen te wonen. In een Vlaams weekblad vertelt ze: "Ik had kunnen wachten tot na Temptation, om ginds het ware gelaat van m’n ex te ontdekken. Mocht ik hem hebben zien vreemdgaan, dan zou ik er meteen een punt achter hebben gezet. Maar ik besefte dat onze relatie al op was, dus cancelde ik onze deelname." Toch had de Vlaamse girl zin in het programma, dus belde ze de makers op en nu gaan we haar dus als verleidster spotten in Temptation Island 2019. "Ik mag niets verklappen, maar euh... Ik ga nog een belangrijke rol spelen." Wij zijn benieuwd hoeveel mannen ze gaat verleiden. 

Wanneer op tv?
Je favoriete programma is vanaf 14 februari elke donderdag te zien op RTL5 om 20:30.

Bron: RTL Boulevard, hln.be | Beeld: Temptation Island 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved