News

Ben & Jerry's komt met een nieuwe smaak speciaal voor Valentijnsdag

Het is alweer bijna zover, de dag van de liefde: Valentijnsdag. Ben jij een beetje klaar met rozen, chocolade en kaarten en wil jij dit jaar een origineel cadeau geven aan je lover of crush? Geef 'm dan deze nieuwe Ben & Jerry's smaak, speciaal gemaakt voor Valenstijdag. Ps: Je mag hem ook aan jezelf cadeau geven ;-).

Ben & Jerry's love is...
Nog 24 nachtjes slapen en dan is het Valentijnsdag. De dag waarop jij je lover, crush of beste vriendin mag verrassen! De schappen liggen alweer vol met chocoladeharten en kaarten met zoete teksten, maar dit jaar pakken wij het anders aan. Dit jaar verrassen wij onze lover met de nieuwe Ben & Jerry's smaak in een Valentijnsdag-jasje. Hoe leuk (en lekker!) is dat?

Lees ook: YUM! Ben&Jerry's verkoopt nu zakken met cookie dough chunks

ben&jerry's valentijnsdag

De smaak
De nieuwe smaak heet -hoe toepasselijk- 'Love Is'. De nieuwe variant smaakt naar cookies. bevat roze salted caramel stukjes (OMG!) en heeft een roze toppinglaag. Alsof dit niet al fantastisch genoeg is, is er nóg een hele goede reden om een pot van deze Ben & Jerry's te kopen. Een deel van de opbrengst gaat naar advies en ondersteuning aan vluchtelingen en asielzoekers in het Verenigd Koninkrijk.

Of de smaak ook naar Nederland komt is nog niet bekend, maar laten we met z'n allen duimen!

Lees ook: Herkenbare situaties als je geen lover hebt op Valentijnsdag

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved