Dit is wanneer alle seizoenen van Ex On The Beach: Double Dutch op Videoland staan

News door Esther

Zit jij iedere zondagavond klaar voor een nieuwe aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch of kijk jij deze heerlijke show het liefst via Videoland? Voor je het weet is Ex On The Beach: Double Dutch seizoen vier alweer voorbij, maar voor de echte fans hebben we heel erg goed nieuws. Binnenkort staan namelijk alle vier seizoenen van EOTBDD op Videoland. Benieuwd wanneer? Je leest het hieronder. 

EOTBDD op Videoland
Iedere zondagavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch en spoelt er weer een nieuwe ex aan op het eiland. Om zijn of haar ex terug te winnen, om de 'vakantie' van zijn of haar ex te verpesten of om weer een nieuwe lover te scoren. Op dit moment wordt seizoen vier van EOTBDD uitgezonden en staan seizoen twee en seizoen vier ook op Videoland, maar dat gaat binnenkort veranderen.

Ex On The Beach: Double Dutch seizoen een en drie kan je zeer binnenkort ook bingewatchen op Videoland. Op 23 januari verschijnen de twee seizoenen op Videoland. Dus plan maar een girls night, zodat jij en je vriendinnen alle afleveringen van EOTBDD kunnen zien. Niet zo'n groot fan van EOTBDD? Nog even geduld, want Temptation Island 2019 gaat ook bijna van start. Je leest er hier alles over. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl) op

Bron: Streamwijzer.nl | Beeld: EOTBDD