News

OMG! Deze jongen bedroog zijn vriendin op een hele heftige manier

Het is van ieder meisje die een relatie heeft de grootste nachtmerrie: je komt erachter dat je boyfriend vreemdgaat. Maar wat doe je dan in vredesnaam als je erachter komt? Scheld je hem helemaal uit, maak je het direct uit of neem je wraak op je (ex)-lover? Emily Wilson deed het laatste, nadat ze erachter kwam dat haar vriend haar op een hele heftige manier bedroog... 

Samen met je lover naar Australië vertrekken voor een heerlijke vakantie. Klinkt goed, toch? Nou niet voor de Engelse Emily Wilson, want vlak voor hun vertrek naar Australië deelde haar vriend het bed met een ander meisje. OMG! Hoe ze erachter kwam? Ze zag op zijn telefoon een berichtje van een andere vrouw. Via Snapchat stuurde haar vriend verschillende berichtjes naar een ander meisje, zoals: "Ik mis je babe, fijne dag. Ik spreek je als ik wakker ben little stunner." Ook zegt hij dat hij met zijn ex naar Australië gaat en dat er niks zal gebeuren tussen hem en zijn 'ex'. 

Woman exposes cheating boyfriend who sent racy texts to lover while they were on a romantic holiday together https://t.co/lnqAE9mQDO

Emily kwam de dag dat ze terugkwamen van hun vakantie erachter dat haar vriend haar bedroog. Haar reactie? Ze deelde screenshots van de berichten op Twitter met de caption: "Stel je voor dat je een maand op vakantie naar Australië gaat met je vriendje van bijna 3 jaar, om erachter te komen op de dag dat je terugkomt dat hij de nacht voordat je ging met iemand anders sliep en haar de hele tijd op zijn '2e Snapchat' berichten stuurde terwijl jij naast hem lag."

vreemdgaan relatie twitter

Lees ook: Wtf: dit is het meest jaloerse vriendinnetje ooit

Ook stuurde Emily het andere meisje een berichtje via Instagram en zij dacht echt dat Emily zijn ex was en dat ze gewoon vrienden waren. Ze stuurde naar Emily: "Hij vertelde dat hij single was en we hebben seks gehad." Zelf kwam het andere meisje er ook achter dat de jongen loog over zijn relatiestatus. Ze hoorde via via dat Emily niet single was en sindsdien heeft ze de jongen niet meer gesproken. Heftig! 

Bron: Daily Mail, Pretty 52 | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook