News

Autsj! Dit zijn alle Photoshop fails van de Kardashians kerstkaart op een rij

Kerstmis staat bij veel families in het teken van eten, familie en kerstkaarten versturen. Zo ‘verstuurt’ ook de familie Kardashian elk jaar traditiegetrouw een kerstkaart. En nee, dit is geen standaard exemplaar uit de supermarkt. De Kardashians halen elk jaar alles uit de kast en houden een hele fotoshoot voor hun legendarische kerstkaart en bij die fotoshoot horen natuurlijk ook de welbekende Photoshop fails… Wij zetten ze voor je op een rij.

Kardashians kerstkaart
Wanneer ontvang je nou eigenlijk nog een kaart? Juist, met kerst! Hoe leuk is dat? Gelukkig houden de Kardashians deze tradititie er ook in en verscheen er ook dit jaar tijdens de feestdagen weer een nieuwe kerstkaart van de familie. Alleen roept de kerstkaart van 2018 wel wat vragen op bij de Kardashian-fans…

Waar is Kendall Jenner?
Het is je misschien al wel opgevallen toen je de kerstkaart bekeek. Alle zusjes staan op de kaart, behalve Kendall! Had ze het te druk voor de shoot? Hadden de Kardashians ruzie? Of stond ze niet leuk op de foto? Het internet ging los. Gelukkig had Khloé Kardashian daar het verlossende antwoord. ”Ze was gewoon bij de shoot en ze koos er voor om niet op de foto te gaan, omdat ze het schattiger vond als alleen de moeders met de kleintjes erop zouden staan.”

Photoshop fails
Goed, over op de kerstkaart. Een fotoshoot met de Kardashians gaat zoals gewoonlijk gepaard met de nodige Photoshop fails… Of de Photoshop fail-queens dit nou expres doen of niet is ons nog steeds een raadsel, maar er zijn weer een paar vreemde constructies op de foto te ontdekken. Zie jij ze? Wij zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

View post on Instagram
 

photoshop fail kardashians

1. Volgens bronnen zijn de voeten van Khloé gekopieerd, omgedraaid en geplakt op de onderkant van de broekspijpen van Kylie. 

photoshop fail kardashians

2. Als je goed kijkt zie je dat er iets anders is aan het hoofd van Khloé… Volgens een fan is het hoofd van Khloé gephotoshopt vanuit een andere foto en is dit te zien door de belichting.

photoshop fail kardashians

3. Dan nog even over de arm van Kim Kardashian… Als je goed kijkt zie je dat haar arm om zoon Saint in gewikkeld, maar hoe lang is haar arm dan wel niet? Wait, hier klopt iets niet…

photoshop fail kardashians

5. Als je in z’n geheel naar de foto kijkt dan zag je misschien al dat dit niet de beste foto is van Mason. Wij denken dat zijn hoofd hier gephotoshopt is op zijn lichaam, wat jullie?

6. Niet alleen Mason gephotoshopt, fans beweren ook dat North West erachter is geplakt. ”Waarom is haar hoofd hierachter geplakt, zo awkward op de achtergrond?

Zien jullie nog meer Photoshop fails?

Beeld: Getty Images | Bron: Pretty 52

Must reads 👀