Series & Films

Nieuwe films in 2019: deze 9 films mag je écht niet missen

Een nieuw jaar, dus heel veel nieuwe films. 2019 wordt een jaar met weer genoeg toffe films die je zeker wil zien in de bioscoop. Want zoals je misschien al weet worden er heel veel remakes gemaakt van je favoriete films. Dus plan maar alvast allemaal movie dates met je lover of je beste vriendinnen, want deze must see films 2019 wil je echt niet missen. 

How To Train Your Dragon 3
Viking Hikkie en draak Tandloos beleven weer een nieuw avontuur in deel drie, waarin hun vriendschap nog meer op de proef wordt gesteld. Je hoeft niet lang te wachten, want hij draait al vanaf 16 januari in de bios. 

Vals
Vier meiden gaan een weekend weg naar de Ardennen, maar daar komen ze erachter dat ze elkaar niet zo goed kennen als ze dachten. Ben je fan van enge films? 2019 wordt dan jouw jaar. Deze film is dan zeker een aanrader! Vals draait vanaf 24 januari in de bioscoop. 

Verliefd op Cuba
Was je helemaal fan van Verliefd op Ibiza? Lucky you, want vanaf 14 februari is de film Verliefd op Cuba te zien in de bioscoop. Loes komt erachter via een telefoontje dat haar dochter gaat trouwen met een Cubaan op Cuba. Ze wil dit tegenhouden en pakt daarom het eerste vliegtuig naar Cuba. Holiday vibes en weer een heerlijke Nederlandse cast. 

The Hate U Give
De 16-jarige Starr Carter woont in een arme wijk, maar gaat wel naar een particuliere school. Haar beste vriend Khalil wordt, waar zij bij is, doodgeschoten door een politieagent. Ze wil haar waarheid delen in een samenleving vol ongelijkheid. Riverdale hottie KJ Apa heeft ook een rol in de film. Vanaf 24 januari te zien in de bioscoop. 

Pokemon Detective Pikachu
Tom gaat op zoek naar zijn vermiste vader en krijgt hulp van Pikachu! Tom is de enige die Pikachu kan verstaan en dat zorgt natuurlijk voor hilarische momenten. Vanaf acht mei in de bios. 

Aladdin
Keek jij vroeger altijd naar de Disney-film Aladdin? Goed nieuws, want vanaf 22 mei is de live-action film van Aladdin te zien in de bioscoop. Enne, de trailer ziet er fantastisch uit vinden wij zelf. 

Toy Story 4
Het levende speelgoed komt weer terug in Toy Story 4! Bekijk hieronder de teaser trailer en plan alvast een biosdate, want hij draait vanaf 26 juni 2019 in de bioscoop.

The Lion King
Het is het jaar van de Disney remakes, want ook van The Lion King komt er een live action film. YAY! Markeer 17 juli 2019 maar in je agenda, want dan draait hij in de bioscopen. 

Frozen 2
Sneeuwpop Olaf gaat voor Elsa en Anna op zoek naar familietradities. De trailer belooft al veel goeds. Maar jammer genoeg moeten we nog een hele tijd wachten, want hij verschijnt pas 22 november in de bioscoop... 

Deze films van 2019 moet je dus echt zien, naar welke wil jij? Je kunt in ieder geval alvast de trailers kijken van deze films vanavond. 

Beeld: BrunoPress

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook