Beauty

6 luxe parfums om op je (kerst) verlanglijstje te zetten

Nog heel eventjes en het is alweer Kerstmis. De tijd van cadeaus geven en natuurlijk ook krijgen. Liggen bij jou de cadeaus al onder de boom of heb jij je wishlist nog niet ingeleverd? Dat komt goed uit, want Girlscene heeft de lekkerste luxe parfums voor je op een rijtje gezet die perfect zijn om op je verlanglijstje te zetten.

flowerbomb viktor rolf

Viktor & Rolf – Flowerbomb | vanaf €39
Een echte klassieker is Flowerbomb van Viktor & Rolf. Als je van bloemige parfums houdt dan ga je deze geweldig vinden. De kleinste verpakking scoor je nu hier voor nog geen €40, dus dat is zeker de moeite waard. Of misschien vriendjelief even héél aardig aankijken ;-)?

huge boss the scent

Hugo Boss – The Scent for Her | vanaf €34
Hugo Boss The Scent For Her is een vrij nieuwe geur van Hugo Boss. Deze verleidelijke geur is bloemig en fruitige, maar niet té. Leuk aan deze geur is dat er ook Hugo Boss The Scent for Him bestaat, super leuk om deze dus aan je vriend cadeau te geven #couplegoals. Je scoort deze hier.

chanel coco mademoiselleChanel – Coco Mademoiselle | vanaf €55,85

Als we het over luxe parfums hebben, mag natuurlijk Chanel niet ontbreken in het lijstje. Wil je echt een keer investeren in een luxe parfum perfect voor elke gelegenheid? Dan is Coco Mademoiselle perfect. Niet te zwaar, maar wel de hele dag aanwezig. Je shopt deze geur hier.

chloe parfumChloé  | vanaf €35

Ben jij hopeloos romantisch? Dan is Chloé waarschijnlijk een echte match. Het flesje is cute net zoals jij en mannen vinden deze geur onweerstaanbaar. Haal deze dus snel voor de kerst in huis of shop hem snel hier met flinke korting.

dior joy parfum
Dior – Joy |
vanaf €77,33

Joy by Dior is een nieuwe geur van Dior. Op de redactie zijn we groot fan en krijgen geen genoeg van deze geur. Als je in de parfumerie staat raden we je aan om hier zeker eens aan te snuffelen, want dan begrijp je vast wat wij bedoelen. Overtuigd? Shop hem dan hier.

armani si parfumArmani – Sì Passione | vanaf €52,78

Is de geur Armani Sì groot favoriet bij jou? Dan vind je Sì Passione ook ongetwijfeld lekker. Deze geur is bloemig door jasmijn en roos, maar ook fruitig door de zwarte bes en grapefruit. Yum! Je shopt deze heerlijke geur hier.