Lifestyle

9 tekenen dat hij jou helemaal geweldig vindt

Heb je een leuke boy op het oog of ben je met iemand aan het daten, maar heb je geen idee of hij jou nou eigenlijk ook leuk vindt? No worries meid, want aan deze tekenen merk je of hij jou wel ziet zitten of dat je het misschien beter geen verwachtingen kan hebben. Enne, gelukkig kan je dat heel gemakkelijk aan iemand zien of hij/zij in love is. 

1. Hij staart naar je
Het klinkt misschien een beetje creepy, maar het is juist super cute als hij naar je staart. Grote kans dat hij over jullie volgende date aan het nadenken is. 

2. Hij raakt je regelmatig aan
Je crush bedenkt altijd wel weer een manier om je even aan te raken. Je hand vastpakken tijdens de film of terwijl jullie samen door de stad lopen. Jep, hij ziet je helemaal zitten. 

3. Hij toont interesse
Hij praat niet non-stop over zichzelf en zijn eigen hobby's, maar vraagt ook naar jouw interesses en gaat graag met je mee op pad om jou happy te maken. 

4. Hij heeft 100% aandacht voor jou
Het maakt niet uit wat jullie doen, hij heeft altijd de volle aandacht voor jou en pakt zeker niet zijn telefoon erbij als jullie aan het daten zijn. 

5. Hij wil je voorstellen aan zijn vrienden en familie
Het grote moment is daar, hij wil je voorstellen aan zijn vrienden en familie. En als een jongen dat doet, dan weet je 100% zeker dat het goed zit. 

tekenen jongen verliefd
6. Hij wil jouw vrienden en familie ontmoeten
Het is natuurlijk een big deal als jij zijn belangrijke mensen in z'n leven ontmoet, maar andersom is net zo'n big deal. Staat hij er open voor, dan zit het dus echt wel goed.

7. Hij stuurt je de hele dag berichtjes
Sommigen zien dit misschien als stalken, maar hij denkt gewoon de hele dag aan je. Goed teken!

8. Hij neemt je mee op leuke dates
Ergens een drankje doen of naar de bioscoop zijn natuurlijk de standaard dates, maar hij verzorgt een lekkere picknick voor je of neemt je mee naar een leuke stad. Kortom: hij gaat niet voor de standaard dates en doet heel veel moeite voor je. 

9. Hij mist je
Sommige jongens missen je wel, maar durven dit niet echt tegen je te zeggen. Want tja, dat is natuurlijk echt niet stoer. De jongen die jou leuk vindt zegt het wel gewoon tegen je. 

Bron: Seventeen.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook