Winnen

Dit is het perfecte kerstcadeau waar je iedereen blij mee maakt (+WIN!)

[AFGELOPEN] Het is bijna Kerstmis, dus voor je het weet zit je aan het kerstdiner met je familie en pakken jullie de kerstcadeautjes uit die onder de kerstboom liggen. Ben je nog op zoek naar het perfecte cadeau om aan je familie te geven en heb je geen zin in last-minute stress? Geen paniek, want we hebben een perfect kerstcadeau. Maak je familie (of jezelf) dit jaar met kerst blij met een Oral-B elektrische tandenborstel, want wie vindt healthy tanden nou niet belangrijk?!

Oral-B elektrische tandenborstel
Niemand heeft zin om bij iedere tandartsbezoek gaatjes te moeten vullen, toch? Wij in ieder geval niet! Gelukkig kan je nu met de nieuwe Oral-B GENIUS 10000 Orchid Purple en de Oral-B app zien of je jouw tanden goed poetst. Een perfect kerstcadeau dat je familie daadwerkelijk leuk vindt én waar ze ook echt iets aan hebben, want tanden poetsen doen we (als het goed is) allemaal. Waarom deze Oral-B elektrische tandenborstel een musthave is voor in de badkamer? We leggen het hieronder uit. Enne, we hebben onderaan ook nog een leuke winactie. Leuk cadeau om weg te geven of om lekker voor jezelf te houden ;-).

♥ Door een speciale functie in de Oral-B app weet je precies of je lang genoeg poetst of je plekken hebt overgeslagen en waar je te hard op je tanden of tandvlees drukt met de borstel. Hierdoor let je beter op tijdens het poetsen en krijg je gezonde tanden. YAS! 

♥ Ook de ronde opzetborstel die erbij zit is superzacht voor het tandvlees en dat zorgt ervoor dat je niet zo snel meer bloed tijdens het poetsen. 

♥ Met de Oral-B GENIUS 10000 Orchid Purple haal je tot wel 100% meer tandplak weg, dan met een gewone tandenborstel. En dus mooiere, wittere tanden. Zo hoef je niet meer al die gekke trucjes te gebruiken om witte tanden te krijgen. 

♥ Je hoeft de borstel niet non-stop op te laden, want hij gaat twee weken lang mee. Perfect voor als je op vakantie gaat en hem mee wil nemen. 

♥ Er zit een superhandige 'reiskoffer' bij voor je elektrische tandborstel en extra opzetborstels. Enne, hiermee kan je ook weer je tandenborstel opladen. Handig!
Oral-B elektrische tandenborstel

tandpasta kerst cadeau

WIN: Een Oral-B GENIUS 10000 Orchid Purple t.w.v. €174,95

Ben jij helemaal enthousiast over de Oral-B elektrische tandenborstel en wil je deze kerst iemand (of jezelf) blij maken met dit kerstcadeau? Dan hebben we iets leuks voor je, want we mogen namelijk een Oral-B GENIUS 10000 Orchid Purple weggeven t.w.v. €174,95 en daarbij ook een set 3D White Whitening Therapy tandpasta. Wil jij dit perfecte kerstcadeau onder jouw kerstboom leggen voor een familielid of wil je zelf heel graag een Oral-B elektrische tandenborstel? Volg dan onderstaande stappen en wie weet ligt deze tandenborstel straks onder jouw kerstboom. 

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Beantwoord de vraag ( in het tekstvakje onder "win"). Vergeet zeker ook niet daar je adresgegevens, geboortedatum + je e-mailadres achter te laten, want dan komt de prijs goed bij de winnares terecht!
2. Volg Girlscene op Facebook en Instagram.

Aan wie wil jij deze Oral-B elektrische tandenborstel geven met kerst?

Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Oral-B 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved