News

Lisa uit First Dates wordt sinds de uitzending van gisteren bedreigd

Zit jij dagelijks om 19:30 voor de buis om voor een flinke dosis awkwardness en plaatsvervangende schaamte tijdens First Dates? Dan is je de toiletscène tijdens date van Lisa gisteren vast niet ontgaan… Hierin belde ze in tranen een familielid op om te vertellen dat ze gewoon écht niet geïnteresseerd was in de jongen waaraan ze werd gekoppeld. Je raadt het al internet ging los en ze wordt nu zelfs bedreigd.

First Dates
Daten brengt bepaalde risico’s met zich mee. Zo kan je date in het echte een stukkie minder knap zijn, jullie hebben misschien niet dezelfde interesses of er is totaal geen klik. Dit overkwam ook de 25-jarige Lisa die meedeed aan First Dates. Ze werd gekoppeld aan Jaimy en ze was niet echt ehhh amused met haar match.

Bedreigd na date
Dat Lisa niet blij was met haar date-partner was ons al snel duidelijk, maar blijkbaar had ze er echt geen zin in en probeerde ze er duidelijk niet het beste van te maken… Misschien was Lisa even vergeten dat ze op televisie kwam? Het gedrag van Lisa bleef niet onopgemerkt en werd kijkers teveel. Wanneer het de kijkers te veel wordt, begrijp je dat het op Twitter niet stil bleef… Arme Jaimy deelt zelfs zijn dank voor de steun die hij ondervindt van vele kijkers.

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Jaimy neemt het voor Lisa op
Ondanks de (rampzalige) date is er één jongen die het wel voor Lisa opneemt. Drie keer raden wie dat is. Het is de enige echte Jaimy himself. “Als er iemand boos op haar moet zijn, ben ik het. Maar ik ben het niet.”

Aflevering verwijderd
Wow, deze reacties op Twitter gaan wel héél erg ver… Hoewel we het gedrag van Lisa absoluut niet goedkeuren, gaan sommige reacties hierboven wel heel erg ver. De makers van First dates hebben inmiddels met Lisa gesproken, die een slecht gevoel aan de uitzending overgehouden heeft. Daarom heeft de omroep besloten om de betreffende aflevering offline te halen.

Online pesten
Vind jij het gedrag op Twitter te ver gaan? Girlscene doet onderzoek naar online pestgedrag. Wij zijn erg benieuwd naar jouw mening. Vul daarom nu de anonieme enquête in en ga online pesten tegen. De vragenlijst duurt maximaal vijf minuten.

Vul hier de enquête in

Must reads 👀