News

Online pestgedrag: wat doe jij!?

'Je bent lelijk', 'zij is echt dik' zijn comments die dagelijks worden geplaatst onder foto's op social media. Niet gek dat er daarom jaarlijks 115(!) miljoen afbeeldingen worden verwijderd van het internet door online pesten. Heftig! Girlscene is benieuwd en doet daarom onderzoek naar online pestgedrag. Ben jij wel eens online gepest of heb jij misschien zelf wel eens een nare comment achter gelaten? Vul de anonieme enquête in en ga samen met Girlscene de strijd aan tegen online pesten.

Shocking: 115 miljoen foto's verwijderd

Je leest het goed, jaarlijks worden er 115 miljoen foto's verwijderd van social media. Wow. Dat zijn meer dan 300.000 foto's per dag. Wij waren in shock van dit getal en willen daarom samen met jullie online pesten tegen gaan. Girlscene start vandaag een onderzoek naar online pesten en zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Ben jij wel eens online gepest? Durf jij toe te geven dat jij wel eens een nare comment hebt achter gelaten? En wat doe jij als je ziet dat er online wordt gepest? Laat je stem horen en vul de anonieme Girlscene-enquête in over online pest gedrag. 

enquete online pestgedrag

Jouw ervaring telt

Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaring met online pesten en hebben daarom een paar vragen voor je. De enquête neemt slechts vijf minuten van je tijd in beslag. We zijn ons er van bewust dat dit een gevoelig onderwerp is en daarom wordt er betrouwbaar met alle data omgegaan en is de enquête uiteraard volstrekt anoniem.

Vul hier enquête in

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved