Lifestyle

7 herkenbare struggles als je niet houdt van boodschappen doen

Vonden we het vroeger ontzettend leuk om met onze ouders boodschappen te doen, nu stellen we boodschappen doen zo lang mogelijk uit. Ga je voor een gezonde maaltijd of toch voor een kant-en-klaar maaltijd? En hoe moeilijk is het om je in te houden bij het snoep en chocolade schap. Ugh. Dan heb je eindelijk al je boodschappen bij elkaar, is de rekening ook nog eens torenhoog. Heb jij ook zo’n ontzettende hekel aan boodschappen doen? Dan herken jij je helemaal in deze zeven struggles.

1. Te veel geld uitgeven

Elke week zit je weer met hetzelfde probleem: geld uitgeven aan boodschappen. Een healthy lifestyle zit er voor een student op budget bijna niet in. Ga je dure verse groenten kopen? Of pak je toch liever een goedkope kant-en-klaar maaltijd uit het vriesvak? The struggle is real.

2. Wat moet je eten?
Je loopt al twintig minuten in de supermarkt, maar je hebt geen idee wat je vanavond gaat maken. Je loopt drie rondjes langs de verse groenten, twee keer langs de kant-en-klaar maaltijden en vervolgens nog één keer langs de diepvries pizza’s. Na een derde rondje door de supermarkt, besluit je toch maar gewoon een diepvries pizza te kopen. Ook lekker toch?

3. Het is er zó verschrikkelijk koud
Als je naar de supermarkt gaat trek je altijd een extra sweater aan. Het is daar namelijk zó ontzettend koud! Elke keer als je boodschappen doet ren je zo snel mogelijk de winkel door, om vervolgens binnen tien minuten weer buiten te staan. Zelfs in de winter is het buiten nog warmer dan in de supermarkt.

via GIPHY

4. Tijdens de feestdagen is het te druk
Ben je van plan om vlak voor de feestdagen je laatste inkopen te doen bij de supermarkt? Dat wordt vechten voor je boodschappen… Eén dag, of zelfs al een week voor de feestdagen bereiden de supermarkten zich al voor op de ‘supermarkt oorlog’. Je stoot andere mensen aan met je gevulde karretje en rent de winkel door. Ook als je bij de supermarkt werkt kan deze periode verschrikkelijk zijn. Lees hier elf dingen die elke vakkenvuller herkent.

5. Parkeren is onmogelijk
Je hebt net een paar maanden je rijbewijs, maar tot nu toe heb je alleen maar boodschappen gedaan op de fiets. Deze keer moet je zo veel halen dat je toch echt met de auto moet. Als je het parkeerterrein van de supermarkt oprijdt zakt de moed je al in de schoenen. Dichtbij parkeren is geen optie, hier staat het bomvol met auto’s. Er zit niets anders op: je gaat je auto helemaal aan de andere kant van het parkeerterrein neerzetten. Na een kwartier rondrijden heb je ein-de-lijk een plek gevonden, maar de auto naast je geclaimde parkeerplek is zó slecht geparkeerd dat jouw auto er niet eens tussen past. Het is net alsof sommige mensen hun rijbewijs gewoon bij de ZARA hebben gekocht. *Zucht*

6. Je vergeet altijd wel iets
Na een hele tocht door de supermarkt sta je eindelijk in de rij bij de kassa. Je legt je boodschappen op de toonbank en zucht even diep terwijl je je pinpas pakt. Onderweg naar de auto bedenk je ineens dat je iets vergeten bent. “Omg, dit meen je niet…”, mompel je tegen jezelf. Geïrriteerd strompel je met je zware tas terug de supermarkt in.

via GIPHY

7. Je moet alle boodschappen opruimen
Nou, het is gedaan hoor. Je boodschappen zijn binnen. Er is nu alleen één probleem, je moet alles nog opruimen. Ugh… Uiteindelijk laat je de boodschappen nog twee dagen in de boodschappentas zitten. Uitpakken komt een andere keer wel...

Bron: Thekitchn.com, Storypick.com, Quaro.com | Beeld: iStock, Giphy

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved