Lifestyle

7 cadeaus voor Valentijnsdag die je lief echt leuk vindt

Het is soms zó lastig om cadeaus te shoppen voor je lover. Jongens zijn zogenaamd hartstikke makkelijk, maar ondertussen zitten wij met het grootste dilemma over wat we moeten kopen voor onze liefjes op Valentijnsdag. Een bodylotion, misschien een cadeaubon of een tas? We weten het allemaal niet. No worries, de Girlscene-redactie heeft voor je rondgevraagd en dit zijn de zeven cadeaus die je lover écht leuk vindt om te krijgen voor Valentijnsdag.

1. Koop een stijlvol horloge

Jongens zijn over het algemeen niet zo dol op accessoires, maar horloges willen ze wel graag hebben. Jongens zijn niet van de subtiele horloges, maar ze houden van grote, ruige en sportieve varianten. Kies voor een horloge die goed bij je lover past.

Curren horloge bruin, Bol.com
| €19,62


Regal horloge met zwarte band, Lucardi
| €29,99


Stalen armband met Regal horloge, Lucardi
| €39,99

2. Plan een etentje
Je vindt het hartstikke leuk dat je liefje jou meeneemt op leuke dates, maar nu is het tijd om de rollen om te draaien. Verras hem met een etentje in zijn favoriete restaurant. Het draait die avond volledig om hem. Jongens houden ook van aandacht krijgen, ze zijn zelfs een beetje vergelijkbaar met puppy’s. Geef ze eten, liefde en aandacht en ze zijn helemaal gelukkig voor de rest van de dag.

Etentje voor twee, Primera
| €19

3. Koop een game
Maakt niet uit hoe oud ze zijn, jongens hebben altijd een zwak voor games. Vraag advies aan zijn beste vrienden zodat je ook een beetje up to date bent over de populairste games onder de boys. Wat je vriend al helemaal geweldig gaat vinden, is als je samen met hem de door jou gekochte game speelt.

FIFA 19, Bol.com
| €59,95


Assassins Creed Odyssey, Bol.com
| €59,99

4. Maak zelf een cadeau
Jongens laten het niet vaak zien, maar stiekem zijn ze ook hartstikke gevoelig. Alle herinneringen van jullie dates, grappige en onvergetelijke momenten zijn dingen waar hij vaak aan denkt. Maak zelf een cadeau, want dit is heel persoonlijk. Print je favoriete foto’s van jullie samen uit en plak ze in een boekje. Schrijf jouw herinneringen van alle speciale momenten op bij de foto. 

DIY herinneringen/ bucketlist boek voor koppels, Yoursurprise
€16,95


Foto album beautiful stories, Whatawonderfulwedding.nl
| €22,50


I love us, Whatawonderfulwedding.nl
| €24,95

5. Organiseer een chill-dagje
Hoe vaak hebben jij en je vriend nou een dag helemaal niks aan je hoofd? Maak je de agenda van je liefje helemaal leeg en plan een chill-dagje in. Laat hem lekker relaxen met zijn favoriete films en series, masseer hem en bereid een diner voor met overheerlijke tapas en wijn. Het verbaast je hoe graag de meeste boys gewoon één dag rust willen met hun vriendin.

Massage olie, The Body Shop
| €17


Harry potter 8-delige collectie, Bol.com
| €19,99

6. Verras hem met kleding
We weten allemaal dat jongens niet zo veel verstand hebben van mode. Daarom is het leuk om hem een kledingstuk te geven. Een nieuwe jas, shirt of zelfs sokken. Geloof het of niet, jongens hebben altijd sokken nodig. Schrijf er een kaartje bij met een persoonlijk berichtje waarom je dit kledingstuk hebt gekocht.

Gestreepte trui, ASOS
| €18,99


Denim jack, ASOS
| €35,99


Happy Socks gift box, Sokken.nl
| €29,95

7. Geef hem veel liefde
Ja hoor, dit cadeau ontbreekt nooit aan het lijstje van je lover. Hij houdt van intimiteit. Verras hem met een romantische avond met kaarslicht, rozenblaadjes en een maaltijd die jij voor hem kookt. Verwen je bae de hele dag door hem te verzorgen. Wat ook altijd goed werkt is seks (óók iets wat niet aan de wishlist van de boys ontbreekt). Het is hierbij wel belangrijk dat je het romantisch en speciaal maakt. Wil jij je lover extra verrassen? Lees dan dit artikel over seksstandjes die je nog niet kent, maar sowieso een keer moet proberen.

Massagekaars, De seksshop
| €12,95


Handschoen voor twee handen, Aliexpress
| €7,44

Bron: Thatsweetgift.com, Bustle.com, Cosmopolitan.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved