Lifestyle

Seksstandjes die jij nog niet kent en écht een keer moet proberen

Doggy style, missionaris, cowgirl… Jij en je vriend hebben de meeste standjes nu al wel gehad. En er is niks mis met deze standjes, maar af en toe ben je gewoon in voor iets nieuws. Iets meer avontuur in de slaapkamer geeft jullie seksleven namelijk een enorme boost. In dit artikel lees je welke standjes jullie sowieso nog een keer moeten proberen. Of het een succes wordt weten we niet, maar het is sowieso het proberen waard ;-).

♥ Get it up
Dit is ongeveer de missionaris-positie, maar dan een stapje hoger. Ga op je rug liggen terwijl je partner voor je op zijn knieën zit. Doe nu één been omhoog en leun deze op de schouder van je vriend. Het andere been kun je gewoon plat op bed laten liggen. Je vriend legt zijn been over jouw liggende been. Een makkelijk standje, maar misschien net wat moeilijker als je niet zo lenig bent… Oefening baart kunst!

View post on Instagram
 

♥ The running start
Als doggy style één van je favoriete posities is, dan bevalt dit standje je sowieso. Het is niet net zo makkelijk als doggy, maar wel minstens net zo fijn. Ga allereerst in de doggy positie zitten. Jij zit op je handen knieën, terwijl je vriend op zijn knieën achter je zit. Doe nu één been naar achteren in de lucht. Misschien lijkt het alsof je heel veel moeite moet doen voor dit standje, maar wanneer jullie de juiste bewegingen maken hoeft het helemaal niet zo veel kracht te kosten. 

♥ The shard
Ga op je rug liggen en doe allebei je benen in de lucht. Duw jezelf iets omhoog en blijf steunen op je armen en ellenbogen, zodat je vriend er beter bij kan. Je partner gaat nu voor je liggen, met zijn gezicht naar je benen toe, en begint met penetreren. Als het iets te zwaar voor je wordt, kun je je benen laten rusten op de schouders van je vriend. 

View post on Instagram
 

♥ The inverse dip
Ga op je rug liggen en duw je benen en je rug richting de lucht. Je kunt natuurlijk niet zelfstandig op je hoofd en ellenbogen blijven leunen, dus het is van belang dat je partner je bij je heupen/buik vasthoudt. Je partner gaat nu op zijn knieën voor je zitten en daarna kan het beginnen. Voor extra grip kun je je vasthouden aan de benen van je vriend. Gaat het wat stroef? Dan is het misschien een idee om wat glijmiddel te gebruiken.

♥ The Bridge
Dit standje vergt behoorlijk wat uithoudingsvermogen. Deze keer niet alleen van jou, maar ook van je vriend. Je vriend gaat in een ‘bruggetje’ staan (handen en voeten op de grond, lichaam wijst naar boven). Vervolgens ga jij bovenop hem zitten en beweeg je met je lichaam op en neer. Misschien is dit standje wat hoog gegrepen als je niet zulke sterke spieren hebt, maar het is altijd te proberen.

♥ Sideways 69
Standje 69 is een welbekend standje, maar geloof het of niet: ook standje 69 heeft nog een tweede variant. Bij het ‘normale’ standje 69 liggen jullie op elkaar en geven jullie elkaar orale bevrediging. Bij dit standje liggen jullie in plaats van op elkaar, naast elkaar. Ga allebei op je zij liggen en doe exact hetzelfde als bij het originele standje. Easy as that.

In dit artikel lees je waarom seks hartstikke goed is voor je gezondheid.Bron: cosmopolitan.com, yourtango.com, seventeen.com | Beeld: iStock

Must reads 👀