Series & Films

Riverdale-fans opgelet! Bekijk hier nu exclusieve beelden van Netflix' Chilling Adventures of Sabrina

Kun jij je het televisieprogramma Sabrina, the Teenage Witch nog herinneren? Of jij het programma nou kent of niet, Netflix krijgt er in ieder geval een spin-off bij en en dit artikel zie jij voor het eerst deze exclusieve beelden en lees jij waarom deze serie met Riverdale te maken heeft...

Woohoo! Het is bijna zover, vanaf 26 oktober staat Chilling Adventures of Sabrina op Netflix. Kun jij ook niet wachten? Goed nieuws, Girlscene heeft namelijk exclusieve beelden speciaal voor jou. Bekijk ze snel hieronder en kom erachter waarom deze serie met Riverdale te maken heeft.

Chilling Adventures of Sabrina vs. Riverdale
Chilling Adventures of Sabrina is net als Riverdale afkomstig uit de Archie Comics, maar het was lang onduidelijk wat de officiële titel zou worden. De werktitel was in het begin gewoon ‘Sabrina’, maar in mei werd duidelijk dat de serie officieel Chilling Adventures of Sabrina als titel zou krijgen, al zullen velen ook Sabrina the Teenage Witch gebruiken. Het verhaal is geschreven door Roberto Aguirre-Sacasa. Hij is één van de redenen waarom we hoge verwachtingen hebben als het gaat om Chilling Adventures of Sabrina. Hij is namelijk de showrunner van Riverdale medeverantwoordelijk is voor het succes hiervan.

Lees hier hoe het nu met de Sabrina The Teenage Witch 'van vroeger' gaat ;-).

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook