Celebs

Hoe gaat het nu met: Sabrina The Teenage Witch

Wie kent haar niet? Sabrina The Teenage Witch, op de Girlscene redactie keken we standaard Nickelodeon om de avonturen van de tienerheks mee te beleven. Hoe awesome was haar pratende kat Salem?! De serie liep van 1996 tot 2003, er werden 7 seizoenen uitgezonden en samen waren dat maar liefst 163 afleveringen. De serie is dus alweer bijna 20 jaar (!!!) geleden begonnen en wij vroegen ons af hoe het nu met Sabrina gaat... 

De serie ging over Sabrina, een halfbloed heks die bij haar tantes Zelda en Hilda woont om de fijne kneepjes van de hekserij te leren. Het is een komische serie gebaseerd op een stripverhaal. Ze leeft in de gewone wereld, daardoor mag niemand van haar speciale krachten afweten. Sabrina gebruikt haar magie om vervelende situaties op te lossen, maar dit gaat soms mis omdat ze slordig is of de magie te veel voor zichzelf gebruikt. 
 

Sabrina maakt een heleboel liefdesperikelen mee, maar aan het eind van seizoen 7 komt ze toch weer terecht bij haar eerste liefde Harvey. Ahhhhw! Helaas zijn niet alle seizoenen in Nederland uitgezonden, de eerste twee seizoenen kon je zien op Nickelodeon en daarna werd het nog even uitgezonden op Nederland 2. 
 

Maar hoe gaat het nu met Sabrina Spellman, of beter gezegd Melissa Joan Hart, de actrice die de tienerheksrol vertolkte? Ze is inmiddels 39 jaar en de moeder van drie zoons: Mason (9), Braydon (7) en Tucker (3). De actrice is dus all grown up! Ze is samen met haar man een eigen kledinglijn gestart voor jongens omdat ze nergens coole en functionele kleren vonden voor hun jongens. Het merk heet King of Harts en is geschikt voor stoere jongetjes. 
 


Na haar Teenage Witch avontuur heeft Melissa absoluut niet stilgezeten. In de tekenfilm van Sabrina The Teenage Witch sprak ze de stem in van de tantes Hilda én Zelda, ze heeft een rolletje gespeeld in That 70's Show en in Not Another Teen Movie, ze sprak een stem in voor de animatie serie Robot Chicken, speelde een hoofdrol in de film My Fake Fiancé en speelde daarna een hoofdrol in de serie Melissa & Joey waarin ze dezelfde tegenspeler had als in de film My Fake Fiancé. En dit is maar een kleine greep uit haar carrière! De serie Melissa & Joey is te zien op Comedy Central en de kans zit erin dat jij deze ook wel eens hebt gezien. 


Ze is nog steeds heel gelukkig met haar man Mark Wilkerson met wie ze trouwde in 2003. We kunnen hem zeker een hunk noemen, dat heeft Melissa goed voor elkaar gekregen ;-). Mark is de zanger en gitarist van de band Course of Nature. Als we de roddels mogen geloven had Melissa haar toenamalige scharrel Jerry O'Connell gedumpt voor Mark nadat ze hem zag flirten met een andere vrouw. Ze heeft vast geen spijt van haar keuze nu ze inmiddels 3 kinderen met Mark Wilkerson heeft. Melissa is ook actief op Instagram waar ze haar kledingmerk promoot en een heleboel foto's uit haar privéleven post. We delen een aantal leuke kiekjes van Melissa met jullie :-). Haar instagram account is: @melissajoanhart.
 

 

 

 

 

 

 

 

Keek jij ook altijd Sabrina The Teenage Witch? Wat is jouw favoriete oldschool tv-serie? 

Bron, bron, bron, bron

Beeld: Instagram

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved