Celebs

Oh no! Deze celebs zijn totaal onherkenbaar na plastische chirurgie

Het leven van celebs gaat niet altijd over rozen. Paparazzi liggen namelijk altijd op de loer. In een brakke outfit naar de supermarkt of stiekem neuspeuteren in de auto? Binnen enkele minuten staat het online en heeft de wereld zijn mening klaar. De druk om perfect te zijn ligt op zijn zachts gezegd hoog in Hollywood. Dat velen de plastisch chirurg bezoeken is daarom ook geen geheim meer anno 2018. Van botox tot buttlifts, de sterren zijn er niet vies van. Maar Hollywood zou Hollywood niet zijn, als de celebs niet een tikkeltje doorslaan. Deze sterren gingen onder het mes en herken je amper terug.

Heidi Pratt
We beginnen met Heidi, want Mrs. Pratt heeft zich flink laten verbouwen. In 2009 onderging Heidi maarliefst 10 (!) operaties in één dag. Ze onderging onder andere een nek liposuctie, een oorcorrectie en liet vet wegzuigen uit haar heupen en benen. Achteraf geeft zij wel toe dat ze spijt heeft. Ze vertelde dat ze net iets te enthousiast was geworden en dat ze zich liet meeslepen door de dokters. ‘Toen ik daar toch voor mijn neus kwam kon ik meteen het één en ander hier en daar aanpassen… Ik had het eigenlijk meer moeten opzoeken van te voren in plaats van meteen maar ‘ja’ zeggen.' Aldus Heidi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door rehab and rhinoplasty (@cocaine.couture) op

Donatella Versace
Donatella Versace is één van de grootste namen in de modewereld. De ontwerpster houdt niet alleen van opvallende kleding, haar gehele voorkomen is opvallend. Donatella lijkt een abonnement op de plastische chirurg te hebben, gezien haar veranderingen door de jaren heen. Kijk en oordeel zelf.

Renée Zelweger
Renée, a.k.a Bridget Jones, was juist zo heerlijk normaal in de Bridget Jones-films. Eindelijk iemand met wie wij ons konden identificeren. Helaas is Bridget een fictief iemand en ging Renée onder het mes. Ze liet onder andere haar wenkbrauwen liften en kreeg botoxinjecties. Wij herkennen haar niet meer terug.

Jocelyn Wildenstein
De naam zegt je misschien weinig, maar grote kans dat je haar herkent. Jocelyn Wildenstein is namelijk hét schoolvoorbeeld van plastische chirurgie gone wrong. Jocelyn, ook wel Catwomen, onderging tientallen operaties met als doel haar ex-man terug winnen - wat haar uiteraard niet lukte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sunday Night (@sundaynighton7) op

Kylie Jenner
Ook Kylie mag niet ontbreken uit deze lijst. Miss Jenner maakt er geen geheim van dat zij graag onder het mes gaat. Tijdens haar zwangerschap gaf ze zelfs aan niet te kunnen wachten tot de volgende ingreep. Kort na haar zwangerschap onderging ze een tummy tuck en liposuctie. Tof dat ze hier open is, maar al die operaties zijn natuurlijk nergens voor nodig. De oude Kylie was ook mooi.

Farrah Abraham
Farrah Abraham, bekend van MTV's 16 and Pregnant en Teen Mom OG, is geen vreemde wat betreft plastische chirurgie. Farrah liet tijdens Teen Mom haar borsten vergroten en heeft sindsdien de smaak te pakken. Hierna liet ze haar borsten meerdere keren doen en kreeg ze een facelift. Ook liet zij aan haar vejayjay sleutelen. Zouden alle ingrepen iets te maken hebben met haar werk in de porno-industrie? Farrah is in ieder geval heel open over haar ingrepen, die ook nog weleens fout gaan...

Stephanie Pratt
Nog een Pratt in dit lijstje. Stephanie, de zus van Spencer, liet ook het één en ander verbouwen. The girl next door uit The Hills is niet open over haar plastische chirurgie, maar de foto’s liegen er niet om. Ze vertelt wel in de toekomst (nog?) een facelift en borstvergroting te willen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Stephanie Pratt (@officialstephpratt) op

Tara Reid
Tara Reid (American Pie) heeft door de jaren heen aan zichzelf laten sleutelen. Maar het lijkt erop dat zij niet heeft gecheckt wie haar behandelend arts was toen zij haar borsten en buik liet doen. Zoals je ziet ging de operatie behoorlijk mis. 

 

Meg Ryan
Meg Ryan speelde in die geweldige jaren '90 films, zoals You’ve Got Mail en Sleepless in Seattle. Meg was prachtig, maar had waarschijnlijk moeite met ouder worden. Ze liet haar hele gezicht verbouwen en lijkt totaal niet meer op die schattige Meg van vroeger.

Lindsay Lohan
Na het succes van Mean Girls leek Lindsay de roem niet aan te kunnen en ontspoorde. Ze werd meerdere keren gearresteerd tussen 2007 en 2012. Sindsdien heeft Lindsay rehab verwisseld voor de behandeltafel. Zo heeft ze lip fillers, cheek implants en heel veel botox.

Bron: CBS, E! News | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved