News

Teen Mom's Farrah wel héél openhartig over de plastisch chirurgische ingreep van haar vajayjay

1

Dat Farrah Abrams, bekend van de televisieserie Teen Mom, openhartig is op sociale media wisten we al. Zo deelt ze regelmatig (iets) te pikante kiekjes uit haar leven en ook haar mislukte lipfillers bleven niet onbesproken. 'Dus waarom niet de plastisch chirurgische ingreep van je vajayjay online zetten?' moet Farrah gedacht hebben toen ze dit op Instagram plaatste. Hmm, typisch gevalletje van too much information?

Plastische chirurgie

Hoewel twee jaar geleden nog schreven dat het helemaal mis ging met de lipfillers van Farrah, weerhoudt dit haar niet om nooit meer plastische chirurgie te ondergaan. Dit keer moesten niet haar lippen, maar haar lady parts eraan geloven. De meeste mensen houden dit misschien voor zichzelf en vinden dit privé, Farrah denkt daar heel anders over. Zij vertelt openhartig over de ingreep op Instagram en dat is nog niet alles...

Video

Volgens Radar Online heeft Farrah niet alleen haar vajayjay strakker laten maken, maar ze heeft ook de huid van haar billen laten behandelen zodat het strakker werd. Het hele proces deelt Farrah met haar Instagram-volgers. Van de kliniek tot de uitleg tot het moment dat ze de ingreep ondergaat. Bij de laatse foto deelt ze een link naar een video waarin te zien is dat ze de behandeling ondergaat. Wow... Hefitg! 

Beeld: Getty Images | Bron: Radaronline.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 2 jaar geleden fleurdk

    Ik vind het helemaal niet mooi Ik raad jullie Perle Bleue creme aan

  1. 1