Series & Films

YAS! Er komt binnenkort weer een nieuw seizoen van Will & Grace bij TLC

Keek jij vroeger ook altijd naar Will & Grace? Dan was jij vast en zeker helemaal happy toen de serie na elf jaar weer met een nieuw seizoen kwam. Enne, deze maand begint alweer het tweede seizoen en die schijnt nog leuker te worden. Benieuwd wanneer en waar Will & Grace te zien is en wat je allemaal kan verwachten? Lees dan maar snel verder.

Will & Grace seizoen twee
YAS! Will & Grace komt binnenkort weer terug met een nieuw seizoen. Vanaf dinsdag 30 oktober om 20:30 uur start het tweede seizoen bij TLC. Dat worden dus weer heerlijke avondjes met de buren Will en Grace en hun friends Jack en Karen. Enne, er staat veel te gebeuren voor deze vier vrienden. Zo gaat Karen scheiden, gaat Grace de politiek in, wordt Will leraar en gaat Jack trouwen. Whaaaa! Het tweede seizoen heeft maar liefst achttien afleveringen en er is nu al bekend gemaakt dat er ook een derde seizoen komt. Heel veel Will & Grace op de buis, want ook dat seizoen telt achttien afleveringen. 

Will & Grace serie TLC
Gastrollen Will & Grace
De serie draait natuurlijk om Will, Grace, Karen en Jack, maar er zijn ook genoeg andere acteurs die te zien zijn in het tweede seizoen. Enne, voor alle Friends-fans: Ross Geller oftewel David Schwimmer, is ook te zien in een aantal afleveringen en hij speelt de nieuwe love interest van Grace. Ook hottie Matt Bomer krijgt een rol in dit Will & Grace-seizoen als de nieuwe lover van Will. 

Will & Grace serie TLC
Teaser Will & Grace
Ben je ook zo benieuwd naar seizoen twee van Will & Grace en duurt 30 oktober nog iets te lang voor je? Bingewatch dan alle oude afleveringen. Gelukkig is er ook al een leuke teaser van het nieuwe seizoen. Hierin zie je al een aantal sneak peeks van het nieuwe seizoen en vertellen de acteurs over de dingen die gaan gebeuren. Check 'm hieronder. 

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met TLC. 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved