Lifestyle

7 leuke series om te bingen in de kerstvakantie

De winter komt eraan en de kerstvakantie staat voor de deur. Naast warme chocolademelk, sneeuw en dikke sweaters dragen, zit je met dekens op de bank je favoriete Netflix-series te bingewatchen. Er staan zo veel series op Netflix dat je soms niet meer weet wat je moet kijken. Gelukkig hebben wij een lijstje gemaakt met de zeven series die je sowieso moet zien deze kerstvakantie. Lees snel verder!

1. New Girl
New Girl gaat over een jonge vrouw die op zoek is naar een nieuwe woning. Onlangs heeft ze haar vriend betrapt met een andere vrouw en probeert hem te vergeten. Ze komt terecht in een appartement met drie vrijgezelle mannen: barman Nick, fitnesstrainer Coach en de casanova Schmidt. Het drietal heeft al snel spijt dat ze een vrouw in huis hebben genomen. Ze zit namelijk elke dag op de bank met liefdesverdriet. Het drietal besluit haar te helpen om over haar ex heen te komen. Deze feel good-serie is voor de meeste meiden heel herkenbaar als het gaat om een break-up. Bekijk hier de trailer:

via GIPHY

2. Orange Is The New Black
Piper Chapman wordt veroordeeld tot vijftien maanden gevangenisstraf voor het transporteren van drugsgeld. De internationale drugssmokkelaar waar ze voor smokkelde is niet alleen haar baas maar ook haar ex-vriendin. Haar luizenleven in New York wordt ingeruild voor een klein hok in de vrouwengevangenis. Het leven als gevangenen gaat Piper niet makkelijk af. Ze krijgt niet alleen nieuwe vriendinnen maar ook veel nieuwe vijanden. Bekijk hier de trailer:

via GIPHY

3. Élite
Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas worden gestuurd. Deze school zit in Spanje en staat bekend als de beste én meest exclusieve school van het land. Deze drie tieners passen zelf niet tussen de andere rijke scholieren op Las Encinas. Ze zijn namelijk niet rijk. Hun lokale school is verwoest door een aardbeving. De elite scholieren zitten niet op de komst van het drietal doodgewone tieners te wachten en ze doen er alles aan om ze van Las Encinas af te sturen. Bekijk hier de trailer:

4. Insatiable
Hou je van sensatie, drama en missverkiezingen? Dan is dit dé serie voor jou. Patty is een tiener met overgewicht. Ze wordt dagelijks gepest door haar klasgenoten. Vlak voor de zomervakantie breekt een zwerver haar kaak, waardoor ze drie maanden lang een vloeibaar dieet moet volgen. De zomervakantie is eindelijk voorbij en Patty is het gesprek van de school. Door het vloeibare dieet is ze ontzettend veel afgevallen. Er is maar één ding waar Patty zich nu op focust. Ze wil wraak nemen op al haar pesters. Dit doet ze doormiddel van meedoen aan missverkiezingen. Hoe meer roem hoe beter, toch…? Bekijk de trailer hier:

via GIPHY

5. Riverdale
Riverdale lijkt een rustig stadje waar nooit iets gebeurd. Hoe langer je naar Riverdale kijkt ontdek je dat er van alles mis is in dit kleine stadje. Archie, Jughead, Betty en Veronica komen in een duister mysterie terecht. Kunnen ze dit mysterie ontrafelen? Kan je ook niet wachten op het nieuwe seizoen van Riverdale? Lees hier wanneer het nieuwe seizoen te zien is op de Nederlandse Netflix. Bekijk de trailer hier:

via GIPHY

6. Dynasty
Keek jij vroeger Victorious? Dan herinner jij je Elizabeth Gillies, oftewel Fallon Carrington nog wel. Dynasty gaat over een miljardairsfamilie. Dit is geen gewone familie. Dochter Fallon heeft een droom voor het hebben van een eigen bedrijf. Zoon Steven wil zo veel mogelijk liefdadigheidswerk doen. De moeder van het duo is volledig uit beeld en de vader heeft een miljoenenbedrijf. De familieleden zien elkaar nooit. Als de vader Fallon en Steven bij elkaar roept is dat dus heel bijzonder. De vader heeft een mededeling. Hij gaat trouwen met zijn secretaresse. Dit schiet bij Fallon in het verkeerde keelgat en ze doet er alles aan om het huwelijk te stoppen. Bekijk hier de trailer:

via GIPHY

7. Sisters
Wanneer Julia’s vader op zijn sterfbed aan Julia vertelt dat hij als ivf-pionier patiënten zwanger maakte met zijn eigen sperma, ontdekt Julia at ze vele broers en twee zussen heeft. Ze besluit een ontmoeting te organiseren leert uiteindelijk haar twee zussen kennen. De één is tv-ster Roxy die allerlei problemen heeft en de ander is een advocate genaamd Edie. Hoe dit verder gaat aflopen weer Julia zelf ook nog niet. Bekijk hier de trailer:

via GIPHY

Welke van deze series ga jij als eerste bingen deze kerstvakantie? De super dramatische serie Insatiable of ben je meer fan van mysteries? Ook is het natuurlijk al-tijd leuk om een paar klassiekers terug te kijken zoals Pretty Little Liars en Gossip Girl. Veel kijkplezier!

Bron: Taylormde.com, Netflix-nederland.nl, Collider.com, Thisisinsider.com |Beeld: iStock, GIPHY, Netflix

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved