News

Deze kandidaten halen sowieso de finale van Expeditie Robinson 2018 niet

Wachten wordt beloond, vanavond is het eindelijk zover: Expeditie Robinson 2018. Wij zitten stipt 20:30 voor de buis om te kijken hoe kamp Noord, kamp Zuid en het kamp van de onbekenden tegen elkaar strijden om een plekje in die welbekende finale. Natuurlijk moeten er eerst een aantal kandidaten afvallen voordat het zover is. Wij weten in ieder geval zeker dat deze vier het niet tot de finale hebben geschopt... PS: *spoiler alert*

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Famke Louise
Nog geen week geleden werd er tijdens de Expeditie Robinson 2018 persdag bekend gemaakt dat Famke Louise deelneemt aan de Expeditie. Hoewel sommigen dit al doorhadden, was het voor anderen een grote verrassing. De vraag die ons natuurlijk bezighoudt is: schopt Famke het tot die finale of ligt er gelijk uit? Helaas, Famke schopt het waarschijnlijk niet erg ver. Na wat onderzoek op social media blijkt het dat Famke ons kikkerlandje niet heel lang heeft verlaten. 

Bewijsstuk 1: Er verscheen op 21 juni een foto van haar met een nieuwe tattoo op Instagram. Dit bericht heeft ze niet zelf geplaatst, maar het fan-account famkelouise_fan_1109. 

Bewijsstuk 2: Deze foto zorgt natuurlijk nog voor enige twijfel, maar de dag erna werd de zangeres gespot in Club Vie in Rotterdam samen met Ronnie Flex en de 28e in Paradiso weer met Ronnie.

En dat terwijl de opnames tussen half juni en half juli plaatsvonden... ;-). Lijkt ons een duidelijk verhaal, toch?
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) op

Tony Junior
In principe merk je op het Instagram-account van Tony niet dat hij dit niet zelf was. Maar! Op 30 juni trad Tony op tijdens ParkCity Live in Heerlen. Naast dat het gewoon in de line-up staat, zijn er verschillende Instagramfoto's als bewijs. Het is dus ook uitgesloten dat we Tony terug in de finale van Expeditie Robinson 2018 zien.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Toine Van Peperstraten (@toinevp) op

Toine van Peperstraten
Sportpresentator Toine van Peperstraten was niet stil rond de opnames van Expeditie Robinson 2018.

Bewijsstuk 1: Hoewel sommige kandidaten aan volgers lieten weten 'een korte pauze te nemen', twitterde Toine er op los. Er bestaat een mogelijkheid dat hij dit niet zelf was, natuurlijk.

Bewijsstuk 2: Daarnaast werd de presentator op 2 juli op meerdere foto's getagd tijdens een fotosessie van Fellows United. Da's natuurlijk wel erg verdacht ;-).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Corry Konings (@corry_konings) op

Corry Konings
Zangeres Corry Konings is niet érg actief op social media, zeg maar gerust niet. Toch is er een aanwijzing gevonden waaruit blijkt dat Corry de finale van Expeditie Robinson 2018 niet haalt. Op de Belgische nieuwssite Kempen Nieuws stond namelijk een bericht dat Corry Konings op 6 juli optrad tijdens het schlagerfestival 'Daar bij die molen in Olen'. Op Facebook doken ook verschillende beelden op die er niet om liegen.

Expeditie Robinson 2018 begint anders dan ooit
Nog een paar uurtjes en dan zitten we met z'n allen aan de buis gekluisterd. Spannend! De eerste aflevering begint gelijk met een twist. Op de eilanden staat namelijk een hutje en dat is er niet zomaar één. Dit is namelijk de slaapplek bestemd voor de teamcaptain. 'Hij of zij zal namelijk een zeer belangrijke rol spelen in het verdere verloop van jullie expeditie.’ Bekijk hieronder de eerste beelden.

Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook