News

Famke Louise zet nieuwe tattoo over de naam van haar ex Snapking

Dat het uit is tussen het vloggerkoppel Tim en Famke Louise is een feit. De geruchten gaan zelfs dat Famke Louise al weer aan het daten is en dat met niemand minder dan Ronnie Flex. Het lijkt er in ieder geval op dat Famke Louise over de breuk heen is tussen haar en Snapking. Het lijkt erop dat ze haar relatie met Tim echt heeft afgesloten, want zelfs de tattoo die stond voor haar ex Tim, is nu voorgoed veranderd in een nieuwe tattoo.

Tattoo
De die hard volgers van Famke Louise weten allemaal dat Famke een tattoo heeft die staat voor haar ex-liefje Tim. Inmiddels is de relatie zo’n twee maanden over en lijkt het alsof Famke Louise niet echt meer zit met de break up. Een paar dagen geleden besloot de zangeres dan ook dat het tijd werd om afscheid te nemen van de tattoo. 

View post on Instagram
 

Nieuwe tattoo
En wat doe je als je van een tattoo af wil? Een nieuwe eroverheen laten zetten natuurlijk. Famke koos ervoor om een veer over de letters heen te zetten, zodat ze niet langer werd herinnerd aan haar ex Tim als ze naar haar linker arm kijkt. Wat vinden jullie van het resultaat? Niet alleen Famke had een tatoeage laten zetten die stond voor haar vriendje ook Tim loopt nog steeds rond met een tattoo van de naam van zijn ex-lover. Wij zijn benieuwd wat hij met deze tattoo gaat doen.

Beeld: Brunopress

Must reads 👀