Lifestyle

Dit zijn 5 fouten waarvan jongens geen idee hebben dat ze die maken

Verliefd worden is een heel wild en gek avontuur, dit is grotendeels zo omdat jongens en meisjes zoveel van elkaar verschillen. De meeste jongens doen hun uiterste best om een relatie zo leuk mogelijk te maken maar vaak slaan ze ongewild de plank net mis.

1. Hij vertelt je niet wat hij echt wil
Wanneer je vraagt of hij liever Italiaans of Chinees wil eten, of liever de vrijdagavond met zijn vrienden spendeert of met jou, dan wil je niet dat hij zegt 'kies jij maar'. Je vraagt natuurlijk niet zomaar om zijn mening om simpelweg nog steeds zonder antwoorden te blijven zitten. Je vraagt om zijn mening omdat je oprecht zijn inbreng wilt. Ondanks dat hij denkt dat de meeste meiden liever alles voor ze besluiten, heeft hij het mis. We willen juist niet altijd degene zijn die de beslissingen neemt. Dus wanneer je je vriend om zijn mening vraagt, moet je gewoon heel duidelijk zijn in wat je van hem wil. Want als hij uiteindelijk toch zijn mening geeft, voelt het voor jou meer alsof jullie wél iets samen hebben besloten. Dat is het doel, toch?

2. Hij geeft je geen compliment wanneer je wel die verdient
Het leven is niet eenvoudig en iedereen heeft het wel eens moeilijk. Je werkt hard, houd social media-accounts bij, je hebt familie en vrienden die van alles willen en er is nóóit genoeg tijd voor genoeg slaap. Wanneer je weer zo’n dag hebt dat alles even tegenzit, word je hartstikke chagrijnig en hoor je natuurlijk graag van iemand dat je het goed doet. Dit hoor je natuurlijk graag van je vriendje, die je nooit maar ook echt nóóit een compliment geeft over alles wat je goed hebt gedaan vandaag. 

3. Een berichtje sturen en daarna urenlang verdwijnen
Jongens vinden het lastig om een WhatsApp-gesprek op gang te houden. Veel jongens doen het slechts tegen verveling, terwijl het voor ons een middel is om de meest betekenisvolle verhalen te delen. In onze berichtjes delen we vaak verborgen betekenissen en subtiele hints en dan maar hopen dat onze lovers snappen wat we bedoelen. Helaas sturen ze na het lezen van het appje, een kort antwoord terug en verdwijnen plotseling voor de rest van de dag. Dit is een van onze grootste frustraties als het gaat om onlinegesprekken met jongens. Hierdoor checken wij om de vijf minuten obsessief onze telefoon terwijl we ons afvragen of we iets verkeerds tegen hem hebben gezegd.

4. Alleen maar over zijn hobby praten
Natuurlijk zijn we blij dat onze crush een leuke hobby heeft waar hij dagelijks veel tijd aan spendeert en natuurlijk doen we meestal ons best om hem op alle mogelijke manieren te steunen. Voor vele van ons is het niet de hobby die ons gek maakt, maar het eindeloos doorpraten over de hobby. Als zijn hobby bijvoorbeeld voetbal is en je vraagt er één keer naar, houdt hij er niet meer over op. Hij begint over alle voetbalclubs waar je geen idee van hebt dat ze bestonden en vertelt over enthousiast over de allerlaatste voetbal-nieuwtjes. Je boy moet alleen niet vergeten dat het niet alleen om hem gaat, maar ook om jouw leven en hobby’s.

5. Jaloers zijn op je guy friends
Naast je lieftallige vriendje heb je meerdere vrienden. Dit zijn niet allemaal meiden, er zitten ook een paar jongens tussen. De meeste jongens vinden het erg lastig als je op stap gaat met je guy friends. Een leuk idee: Nodig je vrienden uit voor een avondje bij jou of je vriendje thuis. Zo leert hij kennis maken de vrienden waar hij zich zorgen om maakt. Voor je het weet zijn ze goede vrienden.

Naast het feit dat ze ons niet altijd vertellen wat ze echt willen, je bijna nooit complimentjes geven of een berichtje sturen is hij nog steeds de liefde van je leven en had je je nooit iemand anders voorgesteld waar je een relatie mee zou willen.

Bron: Yourtango.com, Cosmopolitan.com, GQ-magazine.com, Fashionbeans.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved